Super petrecere ! La 9 luni de la operația pe cord deschis, Iuliu Crăciun e socru mare !

Antrenorul Crăciun e mândru nevoie mare! Sâmbătă, băiatul său cel mic, Bogdan, și-a pus pirostriile! Petrecerea a avut loc la Restaurantul Coroana de Aur, iar distracția a fost una pe cinste.

Domnul profesor, plin de viață și cu zâmbetul pe buze, a întreținut atmosfera mai ceva ca pe terenul de handbal. A dansat întruna, a glumit și a râs cu toți invitații, iar după cum chiar dânsul a mărturisit: „Totul a ieșit perfect!”

Au ținut să le fie aproape la acest eveniment fericit mai mulți oameni din domeniul sportului: directorul Liceului cu Program Sportiv, Pop Augustin, precum și profesorii Petre Suciu, Silviu Vlad, soții Berbecar și Grigore Sălăgean.

N-au putut lipsi de la petrecere nici fostele lui eleve, handbalistele de la CSM Bistrița: Balogh Andreea, Cadar Elisa, Dorhoi Denisa, Ilieșiu Ligia, Suciu Andreea si TrișcașAlexandra. Fetele s-au simțit foarte bine, au încercat chiar să prindă și buchetul miresei, dar fără noroc, spre bucuria iubiților lor, prezenți și ei la eveniment.

„ Mă bucur foarte mult pentru tot ceea ce se întâmplă. Eu personal, ca om, mă simt extraordinar. Totul a  ieșit perfect ! ”  a mărturisit, vizibil emoționat, domnul Crăciun.

La 9 luni de la operația pe cord deschis, antrenorul se simte mai bine ca niciodată, dovadă au fost și  mișcările de dansator adevărat, dar și forma fizică de invidiat, la cei 62 de ani ai săi.

Multă sănătate, domnule profesor ! È˜i casă de piatră proaspeților însurăței !

Andreea Suciu


 | 1.026 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *