Super Gală de Arte Marțiale la Năsăud. Vezi ce sportivi participă(FOTO)

 

În data de 15 decembrie, începând cu ora 18.00, va avea loc, la Năsăud,  competiția “NOAPTEA CATANELOR NEGRE- Gala Artelor Marțiale”, competiție la care vor participa sportivi  de la cluburile: TENGU Cluj- Napoca, MMA Transilvania Cluj –Napoca, CS TAO Cluj Napoca,  Kudokai Atlassib Sibiu,  Metalbox Arad, C.S. Satori Slobozia , New Era Mediaș, MMA Reghin, Dracones Dojo Târgu-Mureș,  C.S. ILYO Bistrița- Năsăud, precum și sportivi de la cluburi din București, Năsăud, Bistrița .

 

Dintre sportivii județul Bistrița-Năsăud îi amintim pe Burcușel Radu – Năsăud, Drăgan Mihai – Năsăud,  Pop Adrian –Năsăud, Chiș Florin –Bistrița, Vilt Andrei – Bistrișa, Bîrneț Daniel Emanuel – Năsăud, Scurtu Sebastian Adrian –Năsăud, Sos Cristian – Beclean, Ioana Teodor Iacob – Bistrița, Ștefănuțiu Mureșan Robert – Bistrița, Riti Răzvan –Bistrița, Ciurian Cristian  (LIPICI) , Paul Petrican –Bistrița, Dragoș Dobroiu – Bistrița, Flaviu Iugan –Bistrița, Ovidiu Bojor – Bistrița, Răzvan  Nechiti – Bistrița, Călin Marincuș – Bistrița.

 

Nume: Dragan Mihai, 1.83m, 90kg. Data nasterii: 04.01.1986. Palmares: Campionat National Karate Kyokushin 2012, MMA Gala Cluj (1 victorie). Practicant: Kick boxing – antrenor: Sebastian Arjoca; Box: – instructor: Lăcătuș Stelică.

 

Nume: Radu Burcusel. Data nasterii: 23.09.1979; 1.68m, 70kg. Practicant: Full Contact, Muay-Thai, Brazilian Jujitsu. Palmares: Kickboxing – 7 meciuri Italia (6 castigate – 1 pierdut) Muay-Thai – 3 meciuri Anglia (3 castigate – 0 pierdut)
MMA – 2 meciuri (1 castigat – 1 pierdut). Practicant: Kick boxing – antrenor: Sebastian Arjoca Box: – instructor: Lăcătuș Stelică. Nume de scenă: The Dog

Paul Petrican– 20 ani din Bistrița are 70 kg, 1.70 m. Sportiv foarte puternic, un fost practicant de judo care a făcut trecerea la kickbox în urmă cu doi ani. Se antrenează sub îndrumarea lui Cosmin Botezat și este la primul său meci în ring. High-kick-ul e foarte bun, iar ca stil îi place lupta de aproape, să stea la schimburi de lovituri.

Dragoș Dobroiu– 19 ani din Bistrița. 1.82 m, 70 kg. A avut un singur meci, câștigat prin K.O. Practicant de kickboxing, se antrenează la clubul Kickboxing Bistrița, sub coordonarea instructorului Cosmin Botezat. Are o alonjă impresionantă și este specialist în loviturile de genunchi.

Florin Chiș– 23 ani din Bistrița. 1.70 m, înălțime, luptă la categoria 70 kg și practică de 4 ani kickboxingul. A avut 4 meciuri și trei victorii, dintre care una prin knock-out. Se antrenează la clubul Kickboxing Bistrița. Sportiv foarte tehnic, puternic pe brațe, cu un high-kick de excepție și serii foarte rapide.

Flaviu Iugan din Bistrița – are 17 ani 1.80 m, 67 kg. Este la primul meci în kickboxingși se pregătește de un an în această disciplină, la clubul Kickboxing Bistrița. Sportiv cu alonjă bună, tânăr și puternic, cu un stil de luptă elegant…

Ovidiu Bojor 18 ani din Bistrița. Practică de 2 ani kickboxing-ul și a mai avut un singur meci, câștigat la puncte. Are 1.72 m și luptă la categoria 65 kg. Sportiv de perspectivă, foarte rapid, cu excelente lovituri de picior și genunchi.

Răzvan Nechiti– 28 de ani, 1.72 m, 85 kg. Fost fotbalist de performanță, acum practicant de kickboxing, aflat la meciul de debut pe reguli K1. Luptător “de viteză”, îi place să rupă distanța și să lupte de-aproape, cu serii rapide de brațe. Lovituri foarte bune de picior, de asemenea și deplasare excelentă…

Sebastian Adrian Scurtu se numără printre primii sportivi din județ care au practicat Taekwondo, ajuns acum la performanțe notabile. Sebastian Adrian Scurtu are 13 ani și practică Taekwondo de 4 ani. Este deținătorul centurii neagre. Sebastian Adrian Scurtu este elev al Colegiului Național "George Coșbuc" din Năsăud și a participat la mai multe concursuri și campionate, atât în țară cât și în străinătate. Anul acesta, cea mai importantă performanță a fost locul II la un concurs internațional din Germania. Tot anul acesta, la Campionatul Național organizat la Bistrița a luat medalia de bronz la lupte, medalia de aur la cadeți individual, medalia de aur la cadeți-mixt, cu Denisa Zinveliu, 3 TITLURI DE CAMPION NATIONAL IN 2012.

Daniel Emanuel Bîrneț are 18 ani, face Taekwondo de 4 ani și jumătate, fiind printre primii sportivi care au început să practice acest sport în județul Bistrița-Năsăud.Este elev în clasa a 11-a la Colegiul Național "George Coșbuc" din Năsăud și este instructor la secția Clubului Sportiv Ilyo din același oraș. Sportivul bistrițean a participat, în cei patru ani de când practică Taekwondo, la numeroase concursuri, atât în calitate de concurent cât și în calitate de arbitru. Daniel Bîrneț are centura neagră și se pregătește pentru susținerea examenului de centură neagră. Din anul 2011 este instructor și arbitru de Taekwondo la Năsăud. Este multiplu medaliat la concursuri naționale și internaționale. Anul acesta, în cadrul Campionatului Național de la Botoșani a obținut medalia de aur la poomsae și la proba pe echipe. A obținut3 titluri de campion național în 2012.

La numai 9 ani, Robert Mureșan Ștefănuțiu este deținător al centurii ROSII, clasa II, multiplu campion național și multiplu medaliat la competițiile naționale și internaționale de Taekwondo. A început să practice artele marțiale când nici nu împlinise 6 ani și, în 3 ani a adunat peste 30 medalii de aur și multe medalii de argint și de bronz. În anul 2011, Robert, legitimat la Clubul Ilyo și antrenat de Marius Muti, a devenit campion național la pomsae (forme de luptă) iar în 2012 a devenit campion național la lupte. Anul acesta, a participat, până acum, la numeroase concursuri naționale și internaționale.A obținut locul II la un concurs în Germania și locul II la un concurs în Croația. La Botoșani, Robert Mureșan Ștefănuți a obținut o medalie de bronz iar la competiție de la Bistrița a urcat pe prima treaptă a podiumului. În 2012 a obținut 4 titluri de campion național, campion al Cupei României și multe alte rezultate competiționale.

Răzvan Riti s-a născut în 14.04.2003 – practică taekwondo de 3 ani, este multiplu campion național și multiplu medaliat la competiții naționale și internaționale, deținător al centurii albastre cu tresă roșie. Este elev în clasa a 3-a. Are peste 30 de medalii și cupe câștigate în 3 ani de practicare a taekwondo-ului. Unul dintre cei mai promitatori sportivi ai clubului Ilyo.

Sos Cristian s-a născut în 11.04.1996 și este din Beclean. Practică taekwondo de 4 ani și este deținător al centurii roșii. Unul dintre cei mai buni sportivi ai clubului, multiplu medaliat la concursuri naționale.

Călin Mărincuș s-a născut în Bistrița, în prezent se antreneaza la Clubul Tengu și lucrează la Scutul Negru din Cluj Napoca. Are 93 kg, 180 cm, 30 ani. 2 meciuri, 1 victorie, 1 egal; Sporturi practicate: kickbox, kyokushin

 

sportulbistritean.ro


 | 1.464 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *