Șumudică, te-ai tăiat?

După un start foarte bun în retur, antrenorul Gloriei pare că nu mai are soluții pentru echipa bistrițeană, învinsă trei meciuri la rând.

Gloria a jucat două meciuri în săptămâna trecută, unul mai slab ca altul. Miercuri, în etapă intermediară, echipa lui Șumudică a jucat în dorul lelii cu Steaua, după ce antrenorul se lăudase că jucătorii lui își vor da viața pe teren. Cu o apărare fragilă, un mijloc ținut într-un singur Ciprian Petre și un atac ce s-a sprijinit prea mult pe Moraes, Gloria a fost învinsă de o modestă garnitură stelistă. Karamian a marcat în prima repriză, Moraes a egalat în cea de-a doua, dar Stancu a ținut doar un minut egalul de pe tabelă și a marcat golul victoriei steliste. Cu două goluri primite de lângă fundașul Homei, cu vete-ranul Coroian huiduit din tribune și cu stadionul plin de suporteri ai Stelei, partida a fost una dezamăgitoare pentru bistrițeni. Doar Marius Șumudică a văzut un meci bun al Gloriei, ”un meci de bună calitate” după părerea lui, diferită însă de a majorității spectatorilor.

Scor de neprezentare la Galați

După 3 zile, Gloria a jucat la Galați. A pierdut categoric, la capătul unui joc și mai prost decât cu Steaua. În ciuda unor absențe notabile din tabăra gazdelor, printre care și cea a bistrițeanului Sergiu Costin, Oțelul a dominat jocul, după ce a deschis scorul încă din minutul 4, la un penalty comis de Velcovici. În partea a doua, gălățenii au mai marcat de două ori, în fața unei apărări bistrițene ca un ciur. Marius Șumudică n-a avut soluții nici de această dată, chiar dacă l-a scos pe Coroian după numai 20 de minute de joc. Urmează un meci infernal cu Dinamo, care ne poate întoarce de unde am plecat în retur, adică de sub linia care delimitează locurile retrogradabile.

 | 85 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On