Șumi pleacă, vine Reghe

Pădureanu nu s-a mai înțeles cu
Șumudică și banca Gloriei va fi ocupată de Reghecampf

Cuvântul și strângerea de mână din piscină n-au mai fost de ajuns pentru ca Marius Șumudică să-și prelungească contractul cu Gloria Bistrița. Antrenorul nu s-a înțeles cu Jean Pădureanu și este foarte aproape să preia Rapidul. Conflictul dintre Pădureanu și Șumudică a început la sfârșitul săptămânii trecute, când președintele Gloriei s-a săturat să-l mai aștepte pe nehotărâtul Șumudică și a anunțat printr-un comunicat de presă că îi caută înlocuitor. „Șumudică a ce-rut să-l mai păsuiesc puțin, dar ulterior nu a mai dat niciun răspuns. Înseamnă că nu mai dorește să lucreze la Gloria. Degeaba vrea preșe-dintele să fie om de onoare, dacă nu are cu cine” a declarat Pădureanu.

Șumudică susține că Pădureanu
l-a cam
pârlit
la bani

Fostul antrenor al Gloriei, Marius Șumudică, are explicațiile lui. Șumi spune că nu și-a primit datoriile și că Pădureanu i-a cerut să-l mai păsuiască câteva luni. „Am avut o discuție cu domnul Jean Pădureanu și am
spus să închidem acest an, adică să ajungem la zero cu datoriile din acest an față de mine, el spunându-mi că nu poate și să aștept câteva luni. I-am răspuns că e OK, dar să punem acele datorii pe o hârtie oficială pentru că aflasem că tot ce discutasem cu nea Jean în legătură cu contractul nu era scris nicăieri, era doar pe cuvânt. Prima de rămânere în Liga I n-am pri-mit-o și nu cred că o voi primi pentru că oamenii s-au văzut cu sacii în căruță, au profitat de faptul că nu eram în postura să pun eu condiții în momentul în care am ve-nit la Bistrița, pentru că trebuia să intru în circuit, să muncesc. Am avut încredere, am în continuare, dar nu cred că eu sunt singurul fără onoare văzând la FRF că am doar un contract înregistrat pe 10 sau 12 milioane de lei vechi!” a declarat Marius Șumudică. Foarte aproape de Rapid, Marius Șumudică mai spune că dacă Pădureanu ar fi acceptat contractul prin care se angaja să-i restituie sumele restante, ar fi continuat la Gloria. „De acum încolo voi face totul scris, mi-a fost învățătură de minte. Tot timpul am avut încredere în oameni, dar asta este, m-am pârlit. Totuși, eu mă întreb de ce nu am onoare? Pentru că vreau să plec după ce am terminat contractul cu echipa în cazul în care aș avea oferte mai bune? Pentru că nu mi se plătesc restanțele salariale?” a declarat Șumudică.

Pădureanu, enervat de
„combinațiile” lui Șumi

Jean Pădureanu s-a supărat pe Șumudică pentru că l-a tot amânat, acuzându-l pe acesta că are alte combinații. „Simt că nu e ceea ce ne-am promis unul altuia, că stăm de vorbă și ne respectăm. Nu știu ce combinații are el și unde, dar în loc să vorbim cum am stabilit mă amână de pe o zi pe alta. Succesul lui Șumudică a fost și al lui Moraes, al lui Pădureanu, al întregului lot, cu secunzii, preparatorii fizici. Toată lumea a contribuit. Am făcut eforturi și am dat prime foarte mari. Apariția a doi, trei jucători peste va-loarea lotului, pregătirea bună din iarnă, un merit deosebit îl are si preparatorul fizic, ăsta a fost atuul nostru din retur” spune Jean Pădureanu.

 | 126 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On