Bogdan Dănilă are 38 de ani și conduce două restaurante de lux în New York. A lucrat pentru cei mai faimoși bucătari din lume și e singurul român cu stea Michelin, cea mai mare distincție în domeniu.
Bogdan e fiul fostului atacant al Gloriei Octavian Dănilă. Tatăl său a jucat din 1979 la echipa bistrițeană, având misiunea dificilă de a-l înlocui în atac pe cel mai mare fotbalist bistrițean din toate timpurile, Tori Ciocan, retras în acel an din activitate.
Octavian Dănilă a jucat în perioada de aur a Gloriei, când echipa bistrițeană făcea legea în Divizia B, alături de Georgescu, Butuza, Berceanu, Hurloi sau Florea.
Fiul său a fost invitat la podcastul Hai cu Link și a povestit cum a plecat în străinătate după ce a terminat liceul, cum a muncit în marile restaurante, cum a lucrat pentru Beckham, Abramovic sau Stallone sau cum a primit steaua Michelin.
Bogdan nu l-a prins jucând pe tatăl său dar a mărturisit că era fascinat de faima pe care o avea Gloria în anii copilăriei lui.
Adrian Linca i-a arătat invitatului un program de meci din 1979 în care Dănilă senior avea o scurtă caracterizare și câteva decupaje din ziarele vremii.
Ultimele comentarii