Ștefan Ropan, argint și bronz pentru CS Tibi Bistrița la naționale!

Înotătorul Ropan Ștefan de la clubul sportiv Tibi Bistrița a participat la Campionatul Național de înot, băieți 10-11 ani, desfășurat la Bacău în perioada 9-10 noiembrie 2013.

49 de cluburi au trimis 326 sportivi la competiția desfășurată pe parcursul a 2 zile în 4 reuniuni cu serii contracronometru. Concursul a fost unul foarte puternic, ca dovadă în ultimele 2 din cele 4 reuniuni au fost doborâte 2 recorduri naționale.

Ropan Ștefan în echipă cu prietenii de la Clubul sportiv școlar Școala Generală nr.3 Suceava(SSV) a câștigat medalia de argint în proba de ștafetă 4×50 m liber și medalia de bronz în proba de ștafetă 4×50 m mixt. În probele individuale cele mai bune clasări le-a avut la 50 m bras locul 5, 100 m bras locul 5, 50 m fluture locul 6 și 100 m liber locul 7.

Președintele și antrenorul clubului Tiberiu Horgoș a declarat: “Sunt mulțumit de rezultatele din probele de ștafetă. Având în vedere că primele 8 locuri la fiecare probă sunt punctate și că sportivul nostru a concurat în 10 probe (8 individuale) ar trebui să mă declar mulțumit de rezultatele din probele individuale unde s-a clasat în primii 8. Având însă în vedere potențialul sportivului așteptam clasări mai bune în aceste probe dar și în altele. Următorul concurs la care vor participa unii dintre înotătorii clubului va avea loc la HódmezÅ‘vásárhely în Ungaria.”

Acesta a mai declarat:” Colaborarea dintre clubul sportiv H2O Tîrgu Mureș și clubul sportiv Tibi Bistrița se va concretiza prin organizarea unei competiții internaționale de înot începând cu primăvara lui 2014. Concursul se va desfășura anual în bazinul olimpic de la Complexul de Agrement și Sport „Mureșul” din Tîrgu Mureș cu participanți de la cluburi invitate din țară și străinătate.”


 | 333 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *