Start sănătos la juniori! Gloria are 3 victorii și un egal în primele două etape!

 

Cu Dorel Zegrean pe bancă la juniori A și cu Eugen Voica la juniori B, Gloria are un început excelent de sezon. Cei mari au învins cu 15-0 în prima etapă pe CSS Reghin  și au bătut cu 2-0 la Sebeș în runda a doua.

„Dacă în primul meci am întâlnit un adversar slab, în cel de-al doilea am avut în față o echipă ambițioasă. Din păcate, am jucat pe un teren rău, noi fiind învățați cu gazonul impecabil de la Romuli, unde jucăm meciurile de acasă. Am câștigat însă fără mari probleme și ne gândim la partida de duminică, în fața echipei LPS Târgu Mureș”, spune Dorel Zegrean, antrenorul juniorilor A. El a început meciul de la Sebeș cu: Uilean, Ungur, Bolbos, Peica, Sâplăcan, Colța, Jarda, Uță, Rebrișorean, Brumă, Iuga. Au mai intrat: Cucuiet, Antonache. Marcatori: Jarda și Iuga în prima repriză.

La juniori B, Gloria a câștigat categoric în prima etapă, 5-1 și a condus cu 1-0 până în ultimul sfert de oră din etapa a doua, la Sebeș. „Am primit un gol dintr-un ofsaid mare și am fost egalați. Dar sunt foarte mulțumit de felul în care a abordat meciul echipa mea”, spune Titi Voica, pentru prima dată antrenor la juniori B. El a folosit în etapa a doua următoarea garnitură: Trif, Olinca, Mare, Moldovan, Ceceja, Ceușan, Rus, Hasnaș, Å¢igorean, Mărginean, Akari. A mai intrat Trișcă.

Sistemul de desfășurare al Campionatului Național de Juniori A și B prevede în acest an meciuri tur-retur, urmând ca primele 4 echipe să joace în play-off.

sportulbistritean.ro

 

 | 156 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *