Sport sângeros la Rodna! Spectacol pe reguli K-1, în creierul munților!

Sportivii clubului Profesional Fight au luptat la Rodna, în cadrul unei gale organizate de secția de kickbox din localitate. Cu sprijinul viceprimarului Tinu Grapini și a unor sponsori locali a avut loc un super-spectacol de kickboxing, care a ținut cu sufletul la gură întreaga localitate, scrie ziardebistrita.ro

K-1 caritabil! Kickboxerii au luptat pentru Alex!

Cei prezenți au savurat pe viu 30 de meciuri incendiare de lupte pe reguli K-1. Prețul unui bilet de intrare a fost 10 lei, iar banii încasați au fost donați lui Alex, băiețelul diagnosticat cu leucemie pentru care s-a mobilizat întreg județul.

Sala de sport din localitate a fost arhiplină la acest eveniment marțial, organizat în premieră. Primăria Rodna, sponsorii și un grup de sportivi din localitate au susținut gala Mix Combat, care a fost un adevărat succes.

Luptele în ring au încins Rodna

Rodna și-a urcat în ring vedetele locale: Cristi Lungu, Vali Bodea, Gabi Mutu și câțiva junior de perspectivă au luptat LIVE, la ei acasă. Într-un vacarm de nedescris, sportivii locali au făcut show și au demonstrat că au inimă de luptător.

Profesional Fight Gym a câștigat 6 meciuri: frații Scurtu prin K.O, Adi Baias, Sebi Lutaniuc și Emi Sângeorzan au câștigat la puncte în urma unor meciuri spectaculoase și a unor evoluții de excepție. Dănuț Bolfă a debutat cu victorie în primul său meci și a făcut cu succes  tranziția de la fotbal spre kickbox. Bogdan Suru și Nelu Armand au luptat cu curaj, dar au pierdut pe mici greșeli speculate de adversar.

La gala Mix Combat Rodna au participat cluburile “Profesional Fight Gym”, “Scorpions” Iași, “Cătanele Negre” Năsăud, “Fearless” Bistrița, “Firekickboxing Gherla”, “Academia Sandu Lungu” – Oradea, “Dragon Team” – Rădăuți, “Muay Thai” Botoșani, “Gladiator Gym” Baia-Mare, “Extrem Gym” Gura Humorului, “Gori Gym” Bârlad.

Vedeta locală a Rodnei, Cristi Lungu a câștigat la puncte meciul său cu Daniel Morar. A fost practic o înfruntare a polițailor, Morar fiind susținut la colț de polițaii Paul Andreica și Gilbert Gross. Meciul greilor a încins atmosfera la Rodna. În cele din urmă, Lungu a câștigat la decizie, dar NU este exclusă o revanșă a lui Daniel Morar.

Constantin Sănduță a fost premiat de organizatori pentru întreaga activitate în domeniul sportului și a fost aplaudat la scenă deschisă de întreg publicul prezent. Antrenorul de kyokushin Ioan Rus a fost premiat de organizatori, dar i-a acordat medalia sa lui Constantin Sănduță.

Viceprimarul Grapini a fost cel care a susținut acest eveniment și a promis în fața spectatorilor o nouă gală, cât de curând. Alături de el s-au implicat sponsorii Tavi Iugan, Alin Popa, Istrate Culcă și Valer Munteanu.

Luptele K-1 cuceresc județul

Luptătorii locali se întrec în ring și fac meciuri spectaculoase, spre deliciul unui public ce adoră acest fenomen care a luat amploare în ultimii ani, la nivelul județului.

Ionel Burduhos, promotorul acestui eveniment va reveni la Rodna cu meciuri de calitate: “Mulțumesc celor care s-au implicat în organizarea acestei gale. Felicit organizatorii și sportivii care au urcat în ring și vă promit că revenim la Rodna cu meciuri și mai tari, pe viitor… a declarat promotorul și antrenorul Profesional Fight Gym.

“Medaliile de aur nu sunt făcute din aur. Sunt făcute din transpirație , determinare și un aliaj greu de găsit numit CURAJ !!!” – a fost mesajul lui Burduhos pentru toți cei care au urcat în ringul K-1 de la Rodna!


 | 621 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *