Sport, nu droguri! Peste 500 de elevi și profesori de la LPS ”dependenți de o viață sănătoasă!

O acțiune interesantă și utilă au organizat astăzi elevii și profesorii de la Liceul cu Program Sportiv, în cadrul săptămânii verzi.

Accesând, pentru al doilea an consecutiv, un proiect județean sub titlul ”Dependent de o viață sănătoasă”, peste 500 de copii și tineri de gimnaziu și liceu au participat la un marș pe străzile Bistriței, de la LPS până în Schulerwald.

Ei au încercat să atragă astfel atenția asupra luptei cu drogurile și să ofere o alternativă sănătoasă prin mișcare și sport.

În Pădurea Schulerwald, copiii s-au întrecut în mai multe variante de crosuri, pe diferite categorii de vârstă și distanță.

A fost o acțiune la care participanții s-au simțit bine și poate că au înțeles măcar puțin din menirea evenimentului.

”Copiii participă cu drag la acest marș. Am făcut o oră și un pic dintr-un capăt în altul al orașului, mai puțin decât am fi făcut cu mașina. Ne-am simțit importanți, am fost în prim plan și poate că am reușit să atragem atenția măcar un pic asupra acestei probleme a drogurilor. Nu suntem naivi să credem că am rezolvat noi mare lucru, dar am pus un pic umărul în lupta cu acest flagel”, spune Iuliana Pașca, coordonatoarea acestui proiect.

 | 338 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *