Sport, mici, muzică și voie bună la inaugurarea Pădurii Schullerwald

Bistrițenii s-au distrat pe cinste la manifestările dedicate inaugurării noilor amenajări din Pădurea Schullerwald.

Astăzi au început manifestările de inaugurare a noilor amenajări din Pădurea Schullerwald, la care au luat parte câteva sute de bistrițeni. Cei prezenți au putut să se plimbe prin pădure,să-și facă un grătar, să urmărească spectacolul de muzică populară desfășurat pe scenă, să facă mișcare sau să stea la o poveste în fața unui pahar cu bere.

Cei mai mulți au ales să stea pe terasă, cu mici, bere sau kurtos-colac în față. Tinerii au preferat să facă mișcare, mesele de ping-pong fiind în permanență ocupate. Iubitorii fotbalului au putut vedea la lucru mai mulți fotbaliști care au făcut istorie în tricoul Gloriei Bistriței, întrucât la ora 18.00 a avut loc un meci demonstrativ pe unul dintre terenurile sintetice. Cei mici au explorat spațiile de joacă, hințile și băncile, iar cei mai în vârstă s-au plimbat nestingheriți pe la marginea pădurii și au savurat aerul curat și vremea execelentă.

Duminică, în cadrul manifestărilor de la Schullerward, va avea loc Cupa Liceelor, la fotbal și baschet, precum și alte demonstrații sportive. Programul artistic va fi realizat de trupe locale de muzică și dans, între orele 15.00-19.00.
Punctul culminant al zilei de duminică va fi concertul celor de la Direcția 5, formație care revine la Schullerwald după trei ani. Vremea va fi in general buna, cu temperaturi in jur de 29 de grade, xistand și un mic risc de precipitații.

Laurențiu Boariu / bistriteanul.ro


 | 896 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *