Sport Club Pro Volei se pregătește de încrierea în Campionatul Național!

Echipa masculină de volei seniori a Bistritei “Sport Club Pro Volei” a participat la finele săptămânii trecute, la un turneu de pregătire care a avut loc la Ocna Mureș. La sfarșitul acestei competiții, echipa bistrițeană s-a clasat pe locul al doilea.

Lotul bistrițean, alcătuit din Baba Octavian (căpitan), Dehelean Alin, Sonia Adrian, Chiorean Alin, Borș Vlad, Palage Cristian, Oltean Răzvan, Cozma Ioan, Cozma Ioana a câștigat în prima zi a competiției grupa B, unde a învins echipa Dinamo Piatra Neamț scor 2-0 și echipa Boema Turda scor 2-0. Duminică au disputat semifinala împotriva echipei din Blaj pe care au câștigat-o cu scorul de 2-0, iar în finală au întâlnit echipa Vasile Goldiș Alba Iulia, în fața căreia au pierdut cu 2-0.

"A fost un turneu pe care l-am tratat cu maximă seriozitate și am avut încredere în noi de la început. Am încercat o nouă formulă de joc care, se pare, a avut o eficiență mai mare. Următorul turneu îl vom avea la Arad, ne vom pregăti la fel pentru el, care în mod sigur ne va ajuta în pregătirea echipei pentru sezonul următor – afirmă Octavian Baba, căpitanul bistrițenilor.

Am avut patru meciuri în două zile, a trebuit să ne dozăm cu grijă eforturile pentru a face față jocurilor, dar ne-am descurcat cu bine. Suntem siguri că ne vom păstra performanța și vrem să facem acest sport cunoscut și la noi în Bistrița, odată având performanțe notabile la nivel național – afirmă Alin Dehelean.

Performanța voleibaliștilor bistrițeni a fost premiată și cu un titlu în care Octavian Baba a fost nominalizat ca cel mai bun coordonator de joc al turneului. Bistrițenii vor mai participa în primăvară la o serie de turnee pentru a putea definitiva lotul echipei de seniori în vederea înscrierii în campionatul național de volei din 2013. Le urăm succes și alte performanțe la fel de bune.

 | 301 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *