Speranțe la medalii! După 27 de ani, Campionate Naționale de box din nou la Bistrița!

 În organizarea Federației Române de Box, Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Primăriei Municipiului Bistrița, Direcției Județene pentru Sport și Tineret, CSM Bistrița, astăzi debutează în Sala Polivalentă din Bistrița Finala Campionatului Național de box – fete.

După 27 de ani, orașul nostru găzduiește din nou un turneu de mare anvergură, Nicu Zapartan, antrenorul emerit de box al CSM-ului, ținând să mulțumească celor care au contribuit la acest lucru – Adrian Moldovan (director CSM), Marius Bachner, Florian Constantin, Radu Moldovan (preș. Consiliul Județean), Primăriei Bistrița ( Ovidiu Crețu – primar, George Avram – viceprimar), precum și celorlați implicați în organizarea acestui eveniment.

 Ajutat de Alexandru Burz, Cristian Ciurean, Ioan Dragomir, Marinel Marian și Stelian Lăcătuș, antrenorul emerit Nicu Zapartan crede în fetele sale și speră să depășească numărul de medalii adunate anul trecut în toate competițiile la care a participat – 29 ( din care 9 de aur, 10 de argint, 10 de bronz)

. “Sunt onorat că după 27 de ani orașul nostru e din nou în centrul atenției boxului românesc și organizează această finală. Sper că fetele noastre să reușească meciuri bune și să obțină cât mai multe medalii, cu care să arătăm că Bistrița rămâne un oraș puternic în materie de box”, a declarat vizibil emoționat Nicu Zapartan.

Iată și lotul CSM Bistrița care participa la Finala Campionatului Național de Box: Maria Mititean, Mărioara Moldovan, Andreea Seni (loc 9 la mondiale), Cristina Cosma (locul 5 la mondiale), Dana Borzei (bronz la campionatele mondiale de anul trecut), Andreea Sângeorzan, Dana Mustățea, Emiluta Moldovan, Maria Turc, Paula Lăcătuș, Cristina Surd, Monica Lehes, Camelia Nutiu.

 Turneul se va desfășura în perioada 17 – 22 februarie în Sala Polivalentă, cu începere de la ora 17.00, intrarea fiind liberă.

 sportulbistritean.ro

 | 459 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *