Spectacol total la Cupa Hagi-Danone! Gloria lui Dorel Zegrean s-a calificat la faza zonală! (FOTO)

Campionatul Județean al Cupei Hagi-Danone, competiție rezervată jucătorilor născuți după 01 ianuarie 2002 a programat săptămâna trecută toate jocurile rămase de disputat întrucât sâmbătă și duminică este programată, la Cluj, faza județeană a competiției. La zonă județul nostru va fi reprezentat de Gloria Bistrița, echipa pregătită de Dorel Zegrean câștigând faza județeană a competiției, după ce în ultima etapă a remizat pe teren propriu cu LPS.

Vârsta a făcut diferența. LPS Bistrița – Gloria 2 Bistrița 1-0 (1-0)

După ce, etapa precedentă, grupa 2003 a lui Valer Săsărman a bătut grupa de 2002, băgându-i în cărți cu această ocazie pe cei de la LPS, în penultima etapă Gloria 2 a jucat pe terenul sintetic de la Școala Gimnazială Lucian Blaga împotriva celor de la LPS. Jucătorii lui Săsărman sperau să mai dea o lovitură și jucătorilor lui Paul Niculae, născuți în 2002, LPS trebuia să câștige cu orice preț pentru a mai putea spera intr-o calificare, astfel că toată lumea se aștepta la un joc frumos. Doar că socotelile dinaintea jocului nu s-au concretizat pe teren, unde fiecare dintre cele 2 echipe au jucat doar minge lungă așteptând greșeala adversarilor. Greșeala a venit destul de repede, în minutul 7 LPS primește o lovitură liberă pe care Trif o trimite în poartă de la 20 metri. Mulțumit de avantajul luat pe tabelă gazdele au înghețat bine jocul, însă în repriza a doua puteau fi egalați, dar baras-a opus la șutul lui S. Moldovan.

Arsenal bate tur-retur Olympia. Arsenal – Olympia 3-1 (0-0) , Olympia – Arsenal 1-2(0-2)

Meciul tur, disputat pe terenul sintetic al Școlii Gimnaziale L. Blaga a avut două reprize distincte ca desfășurare, prima dominată de cei de la Olympia, care însă n-au reușit să marcheze din ocaziile bune de gol create și o repriză a doua controlată de Arsenal, care a marcat prin Moisil în minutele 30 și 40, Runcan în minutul 42, reușita lui Fechete pe finalul jocului având doar darul de a stabili scorul final.

În returul de la Beclean situațias-a inversat puțin, în prima repriză copii lui Chira au controlat jocul reușind să marcheze de două ori prin Sârbu în minutul 12 și danciu în minutul 22, pentru ca în repriza a doua gazdele să controleze jocul, reușind să înscrie doar un singur gol, prin Fechete în minutul 34.

Gloria 2 învinge Arsenal și termină competiția pe locul 3. Gloria 2 – Arsenal 1-0 (0-0)

Un joc de palmares, între cele 2 echipe, singura miză fiind ocuparea locului 3 în clasament. Un joc disputat pe contre, în care cele 2 formații și-au creat câteva ocazii bune de gol, fără prea multe realizări tehnico-tactice. După o primă repriză albă, gazdele și-au asigurat victoria prin golul reușit de Banc care a trimis în poartă o minge șutată în bară de S. Moldovan, astfel că Gloria 2 termină această competiție pe locul 3 al clasamentului.

Egalul care a adus calificarea. Gloria 1 – LPS 0-0.

Disputat pe terenul sintetic din complexul Jean Pădureanu, jocul dintre Gloria 1 și LPS avea să stabilească câștigătoarea fazei județene a competiției și implicit echipa care va reprezenta județul nostru la faza de zonă a Cupei Hagi-Danone. Înaintea partidei Gloria conducea în clasament cu un avans de 2 puncte față de LPS, astfel că puștii lui Dorel Zegrean aveau și varianta jocului egal, în timp ce pentru LPS-ul lui Paul Niculae singura variantă era victoria.

A fost un joc tipic de calificare, în care nici o echipă nu a riscat nimic, fiecare combatantă așteptând parcă greșeala celelilalte. Gloria a ales să se apere grupat și să iasă pe contre, iar la o astfel de contră a obținut o lovitură de la 7 metri, ratată însă de Suciu, în timp ce LPS-ul a fost nevoită să trimită șuturi de la distanță , tactică ce putea să-i aducă victoria la șutul lui D. Moldovan, dar portarul Senocico aavut o intervenție salvatoare. S-a terminat la final 0-0, rezultat care îi aduce Gloriei calificarea la turneul zonal, o remiză obținută în stil italian de echipa lui Dorel Zegrean.

Loturile folosite în aceste jocuri:

Gloria 1, antrenor Dorel Zegrean: Ovidiu Senocico, Ioan Mihaiu, Florin Sângeorzan, Cătălin Beșnei, Andrei Suciu, Cristian Mihali, Ștefan Petrina, Rareș Feherdi, Alex Doboș, Lostu Flaviu.

Olympia, antrenor Attila Csillag: Mario Fechete, Constantin Bucșa, Dragoș Dig, Robert Baizath, Ștefan Lup, Adrian Mar, Adrian Simișdean, Mark Budai, Alexandru Stezar, Ovidiu Mireșan, Raul Moldovan, Vasile Cioban, Flaviu Vlașin.

LPS Bistrița, antrenor Paul Niculae: David Pop, Andrei Pop, Dennis Moldovan, Alin Trif, Denis Iuga, Patrik Florescu, Alex Trifan, Attila Orban, Cosmin Covaci, Alvaro Aluaș, Robert Spânu.

Arsenal, antrenor Marius Chira: Bogdan Banu, Mario Mogoșan, Ciprian Sabău,  Raul Runcan, Daniel Ghiță, David Moisil, Cătălin Lăcătuș, Andrei Pârja, Roberto Marcu, David Danciu, Emanuel Leonte.

Gloria 2, antrenor Valer Săsărman: Marius Dragu, Andrei Muscelean, Tudor Domide, Sebastian Moldovan, Sergiu Banc, Răzvan Sulici, Alex Șerbănescu, Alexandru Torok, Cătălin Ciobănică, Alexandru Găurean, Marian Ioniță

Dorel Zegrean, antrenor Gloria 1:Sunt mulțumit de evoluția copiilor, am fost echipa mai bună pe parcursul acestei competiții și am reușit o calificare meritată. Am câștigat faza județeană, dar pentru noi greul de acuma începe, odată cu participarea la turneul zonal. Sper ca la Cluj să avem o evoluție bună, evoluție care să ne aducă calificarea în faza superioară a competiției”.

Mai multe poze găsiți pe pagina noastră de facebook! 

Sportulbistritean.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 | 733 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *