Spectacol la Domnești! Gloria și Viitorul Cluj și-au arătat speranțele! VIDEO și FOTO

 

Pe cocheta bază sportivă de la Domnești, s-a jucat recent un meci amical între două echipe de copii, ale Gloriei și Viitorului din Cluj. A fost un spectacol de toată frumusețea!

Un teren excelent și două echipe cu copii foarte talentați. Un meci interesant, o rețetă reconfortantă pentru orice iubitor al fotbalului. Asta s-a întâmplat în weekend la Domnești, acolo unde grupa de copii antrenată de Constantin Sava a jucat un amical cu Viitorul Cluj.

Cu un an mai mari decât adversarii lor (11-12 ani față de 10-11 ani), bistrițenii au rezistat mai bine din punct de vedere fizic dar cei care au punctat mai mult la imagine au fost clujenii antrenați de Robert Lais. Selecționați din tot județul și patronați de școala lui Gică Hagi, micuții fotbaliști ai viitorului au arătat calități ieșite din comun pentru vârsta lor. Ambiționați, și jucătorii bistrițeni s-au întrecut pe ei și astfel a ieșit un meci de toată frumusețea.

Clujenii au condus de două ori, dar Bogdan Moldovan și Radu Neamț au egalat de fiecare dată. Viitorul a înscris golul victoriei pe final, din cauza unei neatenții la o schimbare de portar.

Gloria: Tămaș, L. Mândrean, Bălan, Ilea, Forogău, Cosma, stupinean, Neamț, Băciuț, B. Moldovan, Adi Pop. Au mai intrat: Sărmaș, Pasc, Bușiță, Szekely, Baba

Viitorul: Gal, Mureșan, Ilea, Colțan, Chira, Benko, Timiș, Șteau, Nistor, Fărcășan. Au mai intrat: Scurt, Carlos, Titiana, Gal, Brătfălean.

Teren de excepție la Domnești

Vasile Brendea, fostul conducător al Voinței Mărișelu, are gânduri mari la Domnești. A făcut un teren excepțional, cu instalație de irigare și vestiare complet utilate, iar acum are în plan încă un teren gazonat, unul sintetic și o clădire cu spații pentru cazare și masă. Spune că nu-l mai interesează fotbalul județean și că e dezamăgit după experiența cu Voința Mărișelu. Ar vrea să facă un complex de pregătire de cel mai înalt nivel, unde să vină echipe de primă mână în cantonamente. Deocamdată, a fost vizitat de divizionarii A de la Astra, care s-au antrenat acolo înaintea meciului cu Gloria și îi va găzdui și pe cei de la Pandurii, înaintea partidei de duminică.


 | 260 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *