Spectacol la Cupa Liceelor la street-dance (FOTO)

Trupa B-Cult, de la Colegiul Național "Andrei Mureșanu", a câștigat a doua ediție consecutivă a Cupei Liceelor la street-dance, etapa județeană. La concursul organizat de In Action Bistrița au participat 10 trupe de dans din județ dar și opt trupe din alte județe.

Peste 1000 de liceeni bistrițeni au luat parte aseară la show-ul incendiar din Sala Polivalentă. Printre spectatori s-a aflat și deputatul PSD, Emil Radu Moldovan, care a susținut acest eveniment, făcând posibilă aducerea trupei ROA la Bistrița. Patru ore de dans și muzică au fost parcă prea puține pentru publicul din sală. Momentele de hip-hop oferite de trupa Fentăm Terra dar și dansul lui Cristian Novac (Robo) de la "Românii au talent", au ridicat publicul în picioare încă din debut.

A urmat apoi concursul propriu-zis, dansatorii de la In Action Bistrița oferind și ei momente inedite între probe. După trei ore de concurs, timp în care cele 18 trupe arătat că street-dance-ul s-a mutat în Sala Polivalentă, a intrat în scenă trupa ROA, care le-ao oferit celor prezenți un show de zile mari, peste 1000 de tineri dansând pe piesele "Ne place" și "Sonata în La minor".

Emoții mari la desemnarea câștigătorilor, valoarea apropiată a echipelor dându-le bătăi de cap membrilor juriului. Câștigătoarea ediției de anul acesta a Cupei Liceelor la Street-Dance este trupa B-Cult de la Colegiul Național "Andrei Mureșanu". Pe locul doi s-a clasat trupa "Electriks" de la Infoel, iar pe locul III "Under Image" de la Liceul cu Program Sportiv.

La categoria "Alte județe", concursul a fost câștigat de trupa "Reload" din Vatra Dornei, locul II "Zoom da Boom" din Iași, iar locul III "Steet Groove" din Reghin. Ocupantele primelor două poziții vor merge la finala pe țară, care va avea loc în 10 martie, la București.

 

Augustin Danci


 | 339 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *