Spectacol în ringul de la Feldru! Vezi imagini de la gala de box ProSomeș!

Sâmbătă a avut loc la Feldru prima ediție a galei de box interjudețean Pro Someș. În competiție  au intrat 12 echipe din mai multe orașe ale Transilvaniei. Principalele premii au fost câștigate totuși de boxerii bistrițeni începând de la juniori până la seniori, aceștia luându-le fața oaspeților fără prea mari probleme.

Prima ediție a Cupei ProSomeș, o gală de box găzduită de comuna Feldru s-a dovedit a fi un succes atât pentru organizatori cât și pentru participanți. Toți cei implicați în acest eveniment s-au arătat încântați și speră, spun ei, să repete evenimentul și în anii viitori. 

„În acest sfârșit de săptămână a avut loc Cupa Pro Someș, la Feldru, prima ediție a unei gale care sperăm să devină tradiție în județul nostru. Am participat cu peste 20 de sportivi la toate categoriile din concurs”, a explicat antrenorul emerit Nicolae Zăpârțan unul dintre organizatorii galei.

În competiție au participat boxeri și antrenori de la cluburile de box RingBox Mureș, CSM Cluj, Voința Cluj, Universul Cluj, Box Club Gilău, Torpedo Zărnești, Luceafărul Dej, Unirea Slatina, CSM Zalău, Progim Gheorgheni, CSM Bistrița și sportivi de la subsecțiile din Năsăud și Feldru.

Antrenorul Nicolae Zăpârțan spune că meciuile au fost spectaculoase și sportivii au dat tot ce au avut mai bun. „Competiția a fost acerbă deoarece au participat foarte multe echipe cu sportivi foarte buni, din fericire cele mai multe medalii și cupe le-au cîștigat sportivii noștri. Meciurile au fost spectaculoase și au ținut publicul în priză de la început până la sfârșit. De altfel era de așteptat să fie așa deoarece au participat campioni naționali și chiar internaționali”, povestește Zăpârțan.

Singurul minus al evenimentului a fost publicul, care nu a umplut sala așa cum se așteptau organizatorii. „Concursul a fost organizat foarte bine. Primăria comunei Feldru trebuie felicitată pentu felul în care s-a desfășurat totul și cum au fost primiți sportivii veniți din afara județului. Totuși publicul nu a fost foarte numeros, sperăm însă ca la edițiile vitoare să asiste tot mai mulți spectatori la acest eveniment”, mai spune Zăpârțan.

Medalii de aur

Bucur Alexandru

Budurlean Silviu

Tamaș Ionuț – Feldru

Cărina Cătălin

Șfuriac Andrei

Prislopan Sorin

Borgovan Ionuț

Eduard Leon

Ciui Dan

Kolosvar Andrei

Ciurean Cristian

Szabo Ciuri

Corcodea Nicolae

Gălățean Ioan

 

Medalii argint

Rus Daniel

Fătu Dan

Arieșan Dumitru

Fete

Cosma Cristina

Turc Anamaria

Moga Laura

 

 

 

 

 | 491 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *