Soția lui Mircea Sandu i-a împrumutat 400 000 de euro lui Pădureanu (UPDATE)

Soția lui Mircea Sandu i-a împrumutat lui Jean Pădureanu 400.000 de euro din proprie inițiativă pentru a ajuta Gloria Bistrița să supraviețuiască, în 2009. A primit înapoi banii din drepturile TV. 

 
 
Președintele Gloriei spune că nu mai ține minte de ce LPF a transferat banii direct în conturile soției lui Mircea Sandu. Oficialul spune că există posibilitatea ca Liga să fi ales posibilitatea transferului direct pentru ca Bistrița avea conturile blocate.
 
 
"Banii i-am luat, i-am dat înapoi tot cu acte, a fost un contract de împrumut direct între clubul Gloria Bistrița și soția domnului Sandu. I-am returnat banii din drepturile TV. Așa cred, nu știu sigur. Nu cu Mircea Sandu am vorbit, cu doamna am discutat direct. Știu sigur că i-am restituit. Mă plângeam că am nevoie de bani și doamna s-a oferit să îmi împrumute, asta a fost tot. Nu mai știu de ce a dat LPF-ul banii direct în contul doamnei, poate aveam conturile blocate", a spus Padureanu la sport.ro.
 
 
Informația că Lise Sandu a împrumutat Gloria cu 400 000 de euro apare în dosarul  dezafilierii Craiovei, operațiune cercetată de DNA, scrie Gazeta Sporturilor. Hîrtia provine de la Ligă, spun surse judiciare, care afirmă că un angajat LPF a depus la dosar acest document prin care se motivează de ce din drepturile TV cuvenite Gloriei Bistrița o sumă de 400.000 de euro a fost vărsată în contul Lisei Sandu. 
 
 
UPDATE: "Între mine și familia Sandu e o prietenie de 35 de ani, nu se pune problema să fi plătit dobîndă pentru acel împrumut" a declarat Pădureanu pentru gsp.ro. Surse din DNA spun că procurorii au decis să facă un dosar separat cu speța banilor învîrtiți pe traseul LPF – familia Sandu –  Gloria Bistrița.
 
 
Augustin Danci
 
 | 238 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *