Șoimii Romuli a fuzionat cu Gloria 2. Adio, Liga a 4-a!

Echipa de liga a IV-a, Șoimii Romuli, finanțată de la bugetul local al comunei administrată de Ioan Monița a devenit amintire, ea urmînd să nu mai evolueze în noua ediție a campionatului 2011-2012 a fotbalului județean.

În acest sens, astăzi, Ioan Monița și directorul adjunct al Gloriei Bistrița, Răzvan Grec, au semnat un acord de asociere în participațiune. Conform documentului mai sus amintit, primăria Romuli va pune la dispoziția echipei a doua a Gloriei Bistrița întreaga bază sportivă, dar și asigurarea sumelot de bani necesare arbitrajului și asistenței medicale obligatorie în liga a III-a. De cealaltă parte, Gloria Bistrița urmează să asigure spectacolul fotbalistic și brandul de care are nevoie Ioan Monița.

Contactat telefonic, primarul Ioan Monița a confirmat fuziunea și ne-a precizat că Gloria II va absorbi și cîțiva jucători de la Șoimii Romuli.

 Șoimii Romuli a evoluat în liga a IV-a din fotbalul județean și a încheiat fostul sezon competițional pe locul al doilea, Monița dorindu-și de cîțiva ani buni o echipă care să joace în liga a treia.

 Gloria II care joacă în seria a VI-a a Ligii a treia va juca acasă pe una din cele mai moderne baze sportive comunale din Transilvania, cea din Romuli. Antrenorul principal al noii echipe care va juca la Romuli va fi Adrian Florea.

 

Alin Cordoș

 | 135 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *