Slabe și furate la Zalău! Kim, sub Tadici! Ne pierdem răbdarea!

După două victorii cu două echipe slabe, Gloria n-a reușit să confirme că e pe un trend ascendent pierzând lamentabil la Zalău, 21-19.

Kim Rasmussen n-a arătat nimic în fața lui Gheorghe Tadici, nu l-a surprins cu nimic pe antrenorul veteran al gazdelor, n-a adus niciun plus de valoare în gestionarea jocului.

Un joc clasic în această sală, cu presiune pe arbitri, cu ambiție și dăruire, pe fizic și forță.

Gloria a fost dominată de la un capăt la celălalt, n-a condus niciodată pe tabelă și doar intervențiile de senzație ale Anei Măzăreanu au ținut-o în viață. Altfel, scorul ar fi fost mult mai mare în favoarea Zalăului și cu largul concurs al celor doi arbitri, care au fluierat pe față în favoarea lui Tadici. Momentul de vârf al hoției s-a produs în ultimul minut, la 20-19, când Kovacevic a egalat dar fluierații au anulat reușita inventând pași.

Însă dincolo de arbitraj, echipa bistrițeană ar trebui să se întoarcă acasă cu capul în pământ. În frunte cu acest antrenor de la care așteptam minuni. Și iată că la jumătatea turului, formația lui joacă prost și e în grupul echipelor ce se bat la retrogradare.

Barbosa e departe de nivelul uneia dintre cele mai bine plătite jucătoare din România, Kovacevic nu ajunge la forma din sezonul trecut, Chintoan și Rațiu sunt niște umbre ale pivoților de altădată, extremele de națională pe care le avem nu-s puse deloc în valoare, Almudena și Lazăr nu pot ieși din mediocritate și nici măcar Nicoleta Dincă, sclipitoare în campionatele trecute, nu mai joacă ceva. Norocul nostru e în poartă, acolo unde Măzăreanu și Salamakha fac minuni.

Dar hai să mai avem un pic de răbdare, deși doza maximă e pe terminate. Să-i mai dăm un pic de încredere danezului Kim și să așteptăm cu interes partida următoare, cu Minaur Baia Mare.

Au marcat pentru Gloria: Barbosa – 6, Moisă – 5, Kovacevic – 3, Dincă, Almudena – 2, Chintoan – 1

 | 2.386 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

 1. Rușine ! Bani mulți cheltuiți cu mercenari . Cum se justifică cei 24.000 de euro incasati de antrenor si Barbosa lună de lună din bani publici ? Ce răbdare? Ce furt cînd te domină o echipa 95% romînească , cu buget de 5-6 ori mai mic ? Da . Kovacevici a facut 4 pasi la ultima aruncare . Nu mai ne scuzam aiurea . Bravo portarilor care au prins 6-7 aruncări de la 7 m. Altfel era dezastru .
  Bravo Tadici! Lecție de pregătire a jocului cu jucătoare tinere sub 23 de ani . Felicitări !

  Post a Reply
 2. Mintea voastră a fost furată la …Zalau ! Și banii bistrițenilor de o șleată condusă de Moldovan de la Consiliul județean !
  Să vă fie rușine !

  Post a Reply
 3. Scuze,scuze ….bla,bla,bla.
  Adevăr : buget nesimțit,conducere nesimțită, ANTRENOR NESIMȚITcu salar la fel,pentru nimic, JUCATOARE NESIMȚITE cu salarii la fel, din banii exclusiv al contribuabilui la bugetul Consiliului județean, pentru placerile unui președinte de CJ Moldovan R!!!!????????????
  Există DNA ?

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *