Sintetic, Turneu final, Alba Iulia: Suntem în sferturi cu Extratereștrii! Vezi rezumatele dimineții! (Foto/Video)

Bistrițenii joacă excelent la Turneul final al Campionatului Național de minifotbal de la Alba Iulia. Extratereștrii au 3 victorii din trei meciuri și sunt calificați în sferturi încă dinaintea celui de-al patrulea joc din grupă. Raal și-a încheiat meciurile din grupă, și a așteptat jocul rezultatelor, cu șanse mari de a ajunge între primele 8 din România. Din păcate, surpriza s a produs și campioana bucuresteanta Tanzmannschaft a pierdut cu 2 1 in fața Zalăului și astfel Raal a pierdut calificarea intre primele 8 din Romania.

Dimineață, la 9.00, Raal a jucat cu Dia Guard Divino Zalău și a câștigat cu 3-2. A fost un meci greu, echilibrat, în care bistrițenii au ratat mult și au fost mereu în căutarea egalării. Burduhos a făcut 1-1 cu o bombă din apropiere, după ce sălăjenii au deschis scorul. Apoi Blaji a prins un șut în stilu-i caracteristic și a făcut 2-2 după ce zălăuanii preluaseră din nou conducerea.

Finalul a fost dramatic, cu căpitanul Conon accidentat și cu multe ratări exasperante în tabăra noastră. A venit însă golul lui Contofan, care a pătruns decis și a șutat fără șanse pentru portar la una dintre multele situații ale Raalului.

Cu 8 puncte din 4 meciuri (două victorii, una la 7 metri și o înfrângere), echipa lui Mateescu ar fi trebuit să nu mai aibă emoții. Însă o contestație făcută de unul dintre adversarii din grupă a complicat calculele calificării.

Oricum, e demnă de toată aprecierea evoluția celor de la Raal, în cea mai grea grupă a turneului final.

 

Extratereștrii au jucat ca la carte și în meciul 3, programat de la 11.00, cu All Star Târgoviște. Jucătorii lui Runcan au câștigat cu 2-0, însă mult mai ușor decât o arată scorul. Căpitanul Chibulcutean a deschis scorul dintr-o lovitură liberă, iar Coșneac l-a închis, cu poarta goală, la o acțiune șnur pornită tot de la el.

Echipa noastră, calificată a treia oară consecutiv în sferturile de finală ale turneului final, atrage și la Alba Iulia simpatia spectatorilor.

De pildă, un suporter venit din Arad, Dan Coman, s-a declarat cucerit de jocul foștilor divizionari bistrițeni, în ciuda faptului că Bistrița a învins ambele echipe arădene în grupă. ”Îmi place cum joacă și îi susțin să câștige campionatul”, a spus simpaticul arădean, care i-a incurajat non stop pe ai noștri în meciul de azi, iar la final i-a felicitat. Sergiu Costin I-a mulțumit la final în numele echipei și l-a invitat să fie alături de echipă în continuare.

Adică la un meci de clasament la ora 16.00, cu Borussia Hermannstadt și apoi în sferturile programate deseară de la orele 21.00 și 22.00

 | 3.967 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *