Sintetic, Turneu final, Alba Iulia: Extratereștrii s-au încălzit cu campioana Aradului!

 

După victoria celor de la RAAL, în deschiderea Turneului Final al campionatului Național de minifotbal, a venit rândul celei de-a doua echipe bistrițene să bată în primul ei meci din grupă.

Extratereștrii au jucat cu campioana Aradului și au câștigat lejer, la capătul unui meci pe care l-au dominat tactic. Formulele de echipă pe care le folosește de obicei Alex Rus, au dat roade și de această dată.  Veteranii de liga 1 și-au pus experiența la bătaie, Nalați, Costin, Chibulcutean, Hlinca și ceilalți acoperind terenul în stil de mari jucători, iar Coșneac, Deac sau Sebi Rus au hărțuit apărarea adversarilor minut cu minut.

Primul gol a fost o capodoperă a lui Sebi Rus, care a pus-o pe tun dintr-un unghi imposibil. Golul 2 a venit în partea a doua, în urma unei faze colective, cu Abiel Deac lăsându-l pe Budecan în postura de marcator.

Arădenii au avut și ei câteva ocazii bune de gol, dar fazele au fost rezolvate fie cu noroc, fie cu răbdare în apărare, fie de cei doi portari, Pasztor și Ilieș.

Astfel, echipa lui Runcan începe și ea cu dreptul acest turneu final, promițător pentru bistrițeni.

 

 | 3.163 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *