Sintetic, Liga a treia: Pompierii primesc medaliile de campioni! Belco Avia, surpriza din play-off!

Liga a III a din Campionatul municipal de minifotbal Bistrita a ajuns la finalul poveştii, o poveste care îşi va premia eroii sâmbătă seara.

Firefighters United a dominat cap coadă conpetiția, victoria din etapa trecută cu Gloria 9 fiind o adevărată lecție despre cum trebuie sărbătorit minifotbalul: 4-0 pentru „pompieri”, 4-4, galerii în tribune, victorie a liderului şi, un final care a găsit pe teren atât învingători cât şi învinşi, dar şi copiii care au încurajat cele două echipe.

Loco Juniors a întors spectaculos de la 0-2 la pauză cu Blade Team, echipă ce a tremurat serios în play-off.

„Juniorii” au jucat perfect după pauză şi au câştigat la un gol diferență, asigurandu-şi locul 2 şi aşteptând cu încredere derby-ul din ultima etapă cu Firefighters United.

Belco Avia nu mai surprinde pe nimeni şi mai bifează un succes, primul din istoria meciurilor împotriva celor de la Gloria 9. Cu „Di Maria” Adrian Pentelei din nou în zi mare, 5 reuşite în dreptul acestuia, „cobrele” au sărbătorit cum se cuvine ziua de naştere a lui Paul Tămaş, seara celei de-a 13-a victorie consecutivă fiind stropită cu multă bere.

Tysita a trecut de BN Galaxy la scor, dar rezultatul de egalitate de la pauză nu anunța deznodământul de la final. Lipsa schimbărilor a fost decisivă pentru trupa lui Andrei Blasa, pe lista marcatorilor celor de la Tysita înscriindu-se şi Dorel şi Tibi Sucilă, frații care pun mult suflet la această echipă.

În play-out câştigătoare e Voința Mărişelu, indiferent de rezultatul ultimei restanțe cu Campeador, dar Tacs şi GLS au arătat că au învățat lecția primului campionat la care au participat.

Programul ultimei etape din acest week-end, clasamentul:

Sâmbătă 22 iunie ora 18 Belco Avia-Blade Team, ora 19 Gloria 9-Tysita, ora 20 Firefighters United-Loco Juniors, duminica ora 16 BN Galaxy-Partizan Monariu.

Clasament play-off: 1.Firefighters United 94p, 2.Loco Juniors 81p, 3.Blade Team 63p, 4.Gloria 9 59p, 5.Belco Avia 55p, 6.Tysita 49p, 7.BN Galaxy 49p, 7.Partizan Monariu 38p.

Clasament play-out: 1.Vointa Măriselu 42p, 2.Campeador 33p, 3.Tacs 24p, 4.GLS 16p, 5.Bistritzer Boys 7p. Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 1.510 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *