Sintetic, Liga I: FC Stone Team confirmă! Extratereştrii, start lansat!

Prima etapă a Ligii I a Campionatului municipal de minifotbal Bistrița a arătat echilibrul care cu siguranță va caracteriza această ediție.

Extratereştrii nu au avut milă de Teraplast, Alex Rus fiind omul meciului cu cele mai multe reuşite.

Raal a început cu stângul, trupa lui Mateescu suferind la capitolul de efectiv, doar 2 jucători având vicecampioana pe banca de rezerve.

FC Stone Team e singura dintre echipele promovate din Liga a II a care a confirmat la debut. Dacă Hills a fost surclasată de un Comelf care arată excelent după achizițiile făcute, Auto Speed abia au adunat de o echipă care nu a avut nici o şansă în fața Dacilor Liberi, „Geangolino” Ciprian Macovei făcându-şi numărul cu 2 goluri pentru trupa lui Soțan şi Popovici.

„Englezii” de la FC Stone Team au trecut de Telefoane Beclean, echipă ce emite pretenții în acest sezon, după câteva achiziții de marcă. Florea Voicu a fost însă magistral şi, ajutat de Măjer&Compania, a tranşat rezultatul în favoarea nou-promovatei, care arată că va avea un cuvânt greu de spus în acest sezon.

Şi Emi Corporation a început entuziasmant, chiar dacă la pauză erau conduşi de Vikingi. Trupa lui Marian Mureşan a forțat însă a doua repriză, victoria categorică scoțându-i la rampă pe Pădurariu şi Saicu, aflați în poftă mare de joc. Rimini au arătat că rămân una dintre protagonistele minifotbalului bistrițean, Lechințan cu un hattrick, Creța sau Alexandru Rus aducând o victorie pe deplin meritată pentru trupa lui Goia.

Leoni SIL a obținut 3 puncte importante la debut, trecând de Shadows Arcalia, golul lui Alin Monorean fiind unul care poate concura la reuşita primei runde.

Rezultatele etapei cu numărul 1 şi programul complet al etapei viitoare: Emi Corporation-Vikingii 6-2, Comelf-Hills 7-1, Muncelului FC-Rimini 4-8, Leoni SIL-Shadows Arcalia 4-3, Dacii Liberi-Auto Speed 5-2, Telefoane Beclean-FC Stone Team 0-4, Extratereştrii-Teraplast 9-0, Raal-Real Protaxi 4-5.

Etapa viitoare, sambătă 8 septembrie: ora 13 Rimini-Leoni SIL, ora 14 Teraplast-Emi Corporation, ora 15 Vikingii-Dacii Liberi, ora 16 Real Protaxi-Muncelului FC, ora 17 Telefoane Beclean-Hills, ora 18 Auto Speed-Comelf, ora 19 FC Stone Team-Raal, ora 20 Extratereştrii-Shadows Arcalia.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 2.235 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *