Sintetic, Liga I: Real Protaxi a pus “frână” Comelf-ului! Puf de Păpădie completează podiumul

Sintetic, Liga I: Real Protaxi a pus “frână” Comelf-ului! Puf de Păpădie completează podiumul

Real Protaxi a oferit surpriza etapei, aducand prima infrangere pentru Comelf in aceasta editie de campionat. Fara Darius Birlean, accidentat, trupa lui  Cosmin Campian si Cosmin Logigan nu a reusit mai nimic, golurile marcate venind in urma unor lovituri de pedeapsa. A fost insa insuficient pentru a obtine ceva, Alex Cilian cu o dubla, “Biff” Razvan Hazbei si Andrei Fodor aducand o victorie meritata pentru echipa condusa de Luci Veres. Puf de Papadie joaca excelent in continuare si mai bifeaza un succes, de data aceasta cu Muncelului FC. Scorul de tenis scuteste de comentarii, intr-un meci in care Florin Rus a rulat intreg lotul de jucatori.

Dacii Liberi se inscriu la titlul de performeri ai etapei, dupa ce au reusit o victorie perfecta. Mircea Sotan jr. a jucat fara greseala in acest meci, blocand orice tentativa de atac a experimentatilor adversari de la Vig Pavaje, care nu au miscat deloc in fata acestuia. Energoplast a fortat cat a fost nevoie pentru o noua victorie care o apropie de plutonul fruntas, in timp ce Rimini-ul lui Goia leaga doua succese si se mentine la mijlocul clasamentului, intr-o zona din care poate urca oricand. Ionut Seretean a marcat singurul gol al meciului in victoria celor de la Emi Corporation impotriva” lanternei rosii” Olis, alaturi de Vikingi acestia fiind singurele echipe fara punct in aceasta editie a Campionatului municipal de minifotbal.

Rezultatele etapei a saptea, clasamentul si programul complet al etapei viitoare: Muncelului FC-Puf de Papadie 2-6, Raal-Shadows Arcalia 8-0, Leoni SIL-Energoplast 3-5, Vikingii-Extraterestrii 1-6, Real Protaxi-Comelf 4-2, Dacii Liberi-Vig Pavaje 5-0, Rimini-Teraplast 5-2, Emi Corporation-Olis 1-0.

Clasament: 1. Raal 21p, 2. Extraterestrii 21p, 3. Puf de Papadie 19p, 4. Comelf 18p, 5. Muncelului FC 13p, 6. Energoplast 13p, 7. Real Protaxi 12p, 8. Emi Corporation 10p, 9. Rimini 9p, 10. Vig Pavaje 9p, 11. Dacii Liberi 7p, 12. Shadows Arcalia 6p, 13. Teraplast 4p, 14. Leoni SIL 3p, 15. Vikingii 0p, 16. Olis 0p.

Etapa viitoare, 28 octombrie: ora 13 Vikingii-Leoni SIL, ora 14 Vig Pavaje-Rimini, ora 15 Muncelului FC-Shadows Arcalia, ora 16 Energoplast-Real Protaxi, ora 17 Teraplast-Olis, ora 18 Extraterestrii-Emi Corporation, ora 19 Comelf-Puf de Papadie, ora 20 Dacii Liberi-Raal.

Toate jocurile se disputa pe Baza Raoul de langa Kaufland.

 | 224 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *