Sintetic, Liga I: Raal, lecție de fotbal cu public! Vikingii răsuflă ușurați!

Etapa cu numarul 27 a Ligii I din Campionatul municipal de minifotbal a aratat forma excelenta a echipelor aflate in lupta pentru titlu si pentru locurile care duc la Sibiu, dar si ruptura dintre echipele din subsol si restul plutonului.

Raal a jucat excelent si nu a dat nici o sansa Comelf-ului, trupa lui Mateescu reusind poate cel mai bun meci din acest sezon. Cu Contofan in zi de gol, cu Precup si Blaji neobositi, cu Cucuiet de netrecut,  cu „floricelele” lui Miholca sau Conon, cu travaliul lui Negrea, Dobrea sau Fizesan, Raal a ucis orice speranta a trupei lui „Fiu” Cosmin Campian, care spera la mai multe de la acest joc. Extraterestrii tin trena, dupa o victorie la pas cu Vig Pavaje si finalul ramane la fel de palpitant pentru stabilirea campioanei.

Dacii Liberi au condus in permanentta ostilitatile in meciul contra celor de la Leoni SIL, trupa lui Sotan si Popovici luand o optiune serioasa pentru primele locuri, locuri ce duc la turneul de la Sibiu. „Geangolino” Cipri Macovei a aratat ca ramane un marcator pur sange, dar surpriza in atac a venit de la Sergiu Ariesan, portarul titular al „dacilor” intrandu-si serios in nou rol de atacant si marcand o dubla. Sergiu Felhazi, cel care a aparat in aceasta etapa  buturile Dacilor Liberi si-a facut si el datoria, victoria venind firesc, desi la un moment dat meciul era sub semnul echilibrului. Rimini a coborat din nou un loc, dar infrangerea cu Puf de Papadie poate fi trecuta la capitolul reusite, mai ales ca trupa lui Goia a jucat, cel putin in cea de a doua repriza, de la egal la egal cu mai experimentata echipa a lui Florin Rus.

La retrogradare, lucrurile sunt din ce in ce mai simple. Cu trei etape inainte de finalul campionatului, Olis si-au pregatit deja bagajele pentru liga a II a, in timp ce Shadows Arcalia a murit frumos cu Vikingii, care in mare masura si-au asigurat cu aceasta victorie ramanerea in prima liga. Cristian Mateut Odorhean a adus linistea pentru fratii Somesan, care au avut in Cosmin Bontidean un inger pazitor al portii, raidurile celor de la Shadows Arcalia fiind stopate de catre acesta. Emi Corporation a defilat cu Teraplast, noua achizitie a trupei lui Marian Muresan, Anton Ionut  Marica debutand perfect pentru acestia, dubla lui consfintind o victorie lejera care le consolideaza pozitia in clasament.

Rezultatele etapei a 27 a, clasamentul si programul complet al etapei viitoare: Teraplast-Emi Corporation 2-8, Dacii Liberi-Leoni SIL 8-5, Rimini-Puf de Papadie 2-5, Real Protaxi-Olis 6-0, Shadows Arcalia-Vikingii 2-3, Comelf-Raal 1-10, Muncelului FC-Energoplast 6-0, Vig Pavaje-Extraterestrii 1-4.

Clasament: 1.Raal 79p, 2.Extraterestrii 78p, 3.Puf de Papadie 65p, 4.Real Protaxi 54p, 5.Emi Corporation 47p, 6.Comelf 46p, 7.Dacii Liberi 41p, 8.Rimini 41p, 9.Muncelului 40p, 10.Teraplast 31p, 11.Energoplast 29p, 12.Vikingii 23p, 13.Leoni SIL 22p, 14.Vig Pavaje 21p, 15.Shadows Arcalia 15p, 16.Olis 6p.

Etapa viitoare, sambata 19 mai: ora 13 Olis-Vig Pavaje, ora 14 Extraterestrii-Muncelului FC, ora 15 Puf de Papadie-Shadows Arcalia, ora 16 Vikingii-Rimini, ora 17 Leoni SIL-Comelf, ora 18 Energoplast-Dacii Liberi, ora 19 Raal-Teraplast, ora 20 Emi Corporation-Real Protaxi.

Toate jocurile se disputa pe Baza Raoul de langa Kaufland.

 | 3.211 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *