Sintetic, Liga I: Raal si Extratereștrii, „copie la indigo”! Primele două echipe, victorii simetrice în derby-uri!

Cea de-a 26- a etapa a Ligii I a Campionatului municipal de minifotbal nu a schimbat nimic la varful ierarhiei, Raal si Extraterestrii reusind victorii importante cu echipe incomode, in timp ce in subsolul clasamentului Leoni SIL si Vikingii par a se fi indepartat serios de locurile care duc in liga a II a.

Real Protaxi a alungat toate speculatiile din jurul meciului cu Raal si si-au aparat corect sansele, chiar daca pana la urma trupa lui Dumitru Moldovan a trebuit sa se recunoasca invinsa. Au avut insa si ghinion, dupa accidentarea portarului Florin Cosilca, dar si la ratarile mari ale lui Florin Alexandru sau Andrei Fodor. De partea cealalta, liderul si-a respectat blazonul si a avut in Ghita Negrea omul care a facut diferenta, golurile acestuia mentinand echipa lui Mateescu pe primul loc al clasamentului.

Extraterestrii au inceput in forta meciul cu Comelf, ratarea unui 7 m de catre Cosneac ambitionand trupa lui John Runcan. Acelasi Gratiano Cosneac a deschis scorul si pana la pauza Extraterestrii si-au marit diferenta, dribilingurile lui Darius Birlean punctand doar la capitolul spectacol. Dupa pauza, Abiel Deac a adus linistea, golul aceluiasi Birlean fiind doar cel de onoare pentru cei de Comelf.

Puf de Papadie raman a treia echipa a campionatului, dupa un galop de sanatate cu Vig Pavaje.

Emi Corporation si Muncelului FC au oferit un meci incins, in derby-ul pentru stabilirea unui loc pentru turneul de la Sibiu, terminat cu victoria la limita a celor din urma, dar suspansul a fost pana in ultima secunda a meciului, dar chiar si dupa terminarea lui.

Tot pentru Sibiu au jucat si Rimini, ambitia trupei lui Goia transformand meciul cu Olis intr-un galop de sanatate pentru acestia, scorul fiind unul fluviu in fata unui Olis resemnat deja cu gandul parasirii primei ligi.

Shadows Arcalia se indeparteaza usor si ei de Liga I, accidentarile trupei lui Claudiu Zagrean privandu-i de un rezultat pozitiv, dupa un 0-0 la pauza cu Dacii Liberi. Echipa lui Sotan si Popovici a fortat exact cat a fost nevoie intr-un meci in care au fost vioara intai.

La polul opus sunt Leoni SIL, care au revenit de la 0-2 cu Teraplast si au castigat de o maniera categorica un meci capital pentru ramanerea in prima liga, Vasile Suliciu marcand „una manita” in repriza secunda si aducand zambetul pe buze pentru Traian Chitul, absent de o buna bucata de vreme din cauza unei accidentari.

Rezultatele etapei cu numarul 26, clasamentul si programul complet al etapei viitoare: Olis-Rimini 1-10, Puf de Papadie-Vig Pavaje 5-0, Dacii Liberi-Shadows Arcalia 3-0, Vikingii-Energoplast 6-0, Emi Corporation-Muncelului FC 3-2, Real Protaxi-Raal 1-4, Extraterestrii-Comelf 4-1, Leoni SIL-Teraplast 7-3.

Clasament: 1.Raal 76p, 2.Extraterestrii 75p, 3.Puf de Papadie 62p, 4.Real Protaxi 51p, 5.Comelf 46p, 6.Emi Corporation 44p, 7.Rimini 41p, 8.Dacii Liberi 38p, 9.Muncelului FC 37p, 10.Teraplast 31p, 11.Energoplast 29p, 12.Leoni SIL 22p, 13.Vig Pavaje 21p, 14.Vikingii 20p, 15.Shadows Arcalia 15p, 16.Olis 6p.

Etapa viitoare, sambata 12 mai: ora 13 Teraplast-Emi Corporation, ora 14 Dacii Liberi-Leoni SIL, ora 15 Rimini-Puf de Papadie, ora 16 Real Protaxi-Olis, ora 17 Shadows Arcalia-Vikingii, ora 18 Comelf-Raal, ora 19 Muncelului-Energoplast, ora 20 Vig Pavaje-Extraterestrii.

Toate jocurile se disputa la Baza Raoul de langa Kaufland.

 

 | 2.380 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *