Sintetic, Liga I: Muncelului FC, victorie mare! Stănel Stoica, „smuls” în vinclu pentru Teraplast!

Dacii Liberi şi Puf de Păpădie s-au întâlnit din nou, în etapa a 19 a din Liga I a Campionatului municipal de minifotbal, într-o confruntare care tinde să devină un derby al ambițiilor pentru Bistrița.

Meciul a început abrupt, „Mandea” Dănilă Iosif şi Cornel Pop plecând la vestiar la doar 2 minute de fluierul de start, după ce s-au împins reciproc. Cătălin Spân a speculat poziția portarului Felhazi şi a marcat de la mare distanță, stabilind scorul primei reprize. Dacii Liberi au oferit o replică dârză şi au reuşit egalarea prin Răzvan Ani, fiind în multe rânduri peste adversarii lor. L-au scăpat însă pe Paul Halas o dată şi acesta s-a dus glonț spre poartă, pasând decisiv lui „Rooney” Rebrişorean, care a adus o victorie importantă pentru trupa luo Florin Rus.

Partidele primelor două clasate reprezintă adevărate galopuri de sănătate pentru acestea. Extratereştrii au dat de pământ cu Olis, marcând cât au vrut şi reuşind să nu primească gol, într-un meci în care ” Cro” Mihai Covrig a reuşit 4 goluri la debut, fiind secondat de Alex Rus cu un hattrick.

Raal nu au avut nici un fel de probleme cu Energoplast, dar trupa lui Mateescu şi Fodor a primit totuşi 3 goluri, de la o echipă aflată în reconstrucție. Muncelului FC ajung pe 8, după un salt de trei locuri în urma unei răsunătoare victorii împotriva celor de la Rimini. Rezultatul e cu atât mai valoros cu cât trupa lui Ovidiu Ivan a întrerupt seria de invincibilitate a trupei lui Goia, aflată în efectiv complet la acest meci.

Emi Corporation şi-a îmbunătățit golaverajul cu Leoni SIL, Alin Pădurariu marcând de 4 ori împotriva unor adversari care au jucat tot meciul cu un om mai puțin. Real Protaxi a întors soarta meciului cu Shadows Arcalia în doar 2 minute. Conduşi cu 2-0, jucătorii lui Dumitru Moldovan au marcat de 4 ori şi au intrat la pauză cu un avantaj liniştitor.  „Taximetriştii” au mai marcat de două ori în a doua repriză şi Real Protaxi rămâne pe locul 4.

Comelf speră şi ei la acest loc, după o victorie muncită cu Vikingii. Darius Bârlean a fost MVP-ul acestui meci, făcând de multe ori ce-a vrut cu adversarii. La 4-1 Comelf s-a relaxat, permițând adversarilor să revină, dar cele 2 goluri marcate de Marius Someşan nu au fost suficiente. Teraplast e la înălțime. După două sezoane chinuite, băieții lui Paul Czervenski joacă altceva acum.

Stănel Stoica (foto), participant la Olimpiada de la Atena, multiplu campion european şi național de haltere, a arătat că ştie şi cu mingea şi s-a înscris cu şanse reale la golul campionatului. Fratele nu mai puțin celebrului Mimi Stoica, aflat la al patrulea Campionat european de minifotbal, Stănel a prins un şut de zile mari direct în vinclul celor de la Vig Pavaje, şi, cu cealaltă reuşită de senzație, „scărița” lui Mircea Ungur, Teraplast a luat toate punctele din disputa cu ” beclenarii”.

Rezultatele etapei cu numărul 19, clasamentul şi programul complet al etapei viitoare: Muncelului FC-Rimini 8-4, Emi Corporation-Leoni SIL 8-1, Teraplast-Vig Pavaje 2-1, Comelf-Vikingii 4-3, Extratereştrii-Olis 13-0, Real Protaxi-Shadows Arcalia 6-2, Puf de Păpădie-Dacii Liberi 2-1, Raal-Energoplast 9-3.

Clasament: 1.Raal 55p, 2.Extratereştrii 54p, 3.Puf de Păpădie 47p, 4.Real Protaxi 38p, 5.Comelf 36p, 6.Emi Corporation 32p, 7.Rimini 29p, 8.Muncelului FC 28p, 9.Dacii Liberi 26p, 10.Energoplast 26p, 11.Teraplast 22p, 12.Vig Pavaje 18p, 13.Vikingii 13p, 14.Leoni SIL 12p, 15.Shadows Arcalia 9p, 16.Olis 3p.

Etapa viitoare, sâmbătă 10 februarie: ora 13 Olis-Puf de Păpădie, ora 14 Shadows Arcalia-Energoplast, ora 15 Dacii Liberi-Emi Corporation, ora 16 Leoni SIL-Muncelului FC, ora 17 Vikingii-Real Protaxi, ora 18 Comelf-Teraplast, ora 19 Raal-Vig Pavaje, ora 20 Rimini-Extraterestrii. Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 3.804 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *