Sintetic, Liga I: Un fleac”¦i-au ciuruit! Raal, campioană pentru prima oară!

Ceea ce era de așteptat s-a întâmplat, în ultima etapă a Ligii I a Campionatului Municipal de minifotbal. Raal avea nevoie de o victorie cu Friends Melarox pentru a reuși eventul, după ce și-a trecut în cont și Cupa României. Și a reușit-o în stil de mare campioană, cele 10 goluri venind firesc, după aspectul jocului.

Nu au trecut decât două minute și trupa lui Mateescu și Fodor avea deja avantaj pe tabelă, jucătorii Raal-ului declanșând fiesta pe teren și în tribune. Trofeul era deja al lor și totul s-a terminat cu o baie în râul Bistrița a lui Doru Conon și Andrei Cămărășan, doi dintre jucătorii decisivi ai Raal-ului, care au făcut această promisiune încă de la începutul campionatului.

Extratereștrii s-au bazat pe frații Rus, Alex și Sebi aducând o victorie care nu-i ajută la nimic, meciul cu Leoni fiind doar pentru palmares și glorie.

Nici EMI Corporation nu s-a bucurat prea mult de victoria contra celor de la Blacho Farel, cele 6 goluri contând mai mult la capitolul statistică. Asta pentru că Energoplast le-a suflat locul de pe podium cu un succes mai dificil de cât o arată scorul contra celor de la Shadows Arcalia. Echipa lui Sergiu Iugan are meritul de a fi gestionat mai bine acest final de sezon, Emi pierzând puncte importante cu echipele mici ale campionatului.

Rimini-ul  termină cu victorie un sezon șters, dar echipa a suferit modificări importante de-a lungul acestui sezon. Trupa lui Sami Goia, în teren la ultimul meci al sezonului,  a trecut la limită de Muncelului și privește cu încredere în viitor. Comelf a făcut scor cu un Teraplast deja cu gândul la barajul pentru rămânerea în prima Ligă, în timp ce Vikingii și-au luat la revedere de la suporteri cu o victorie fără istoric cu Blanco, echipă ce părăsește rușinos primul eșalon.

Rezultatele ultimei etape și clasamentul final: Muncelului-Rimini 0-1, Emi Corporation-Blacho Farel 6-2, Energoplast-Shadows Arcalia 5-2, Vikingii-Blanco 6-1, Leoni-Extratereștrii 5-8, Teraplast-Comelf 0-7, Raal-Friends Melarox 10-0.

Clasament: 1. Raal 83p, 2. Extratereștrii 83p, 3. Energoplast 63p, 4. EMI Corporation 62p, 5. Comelf 59p, 6. AMG Romania I 54p, 7. Rimini 51p, 8. Blacho Farel 41p, 9. Friends Melarox 40p, 10. Shadows Arcalia 38p, 11. Vikingii 32p, 12. Leoni 31p, 13. Muncelului 28p, 14. Teraplast 23p, 15. Blanco 14p, 16. River Plate 0p.

 | 1.438 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *