Sintetic, Liga I: S-a lăsat liniștea! Spectacol total la Extratereștrii-Puf de Păpădie!

Etapa cu numărul 10 a Ligii I a Campionatului municipal de minifotbal a adus și primul mare derby, locurile 2 și 3 întâlnindu-se într-o partidă care i-a lăsat cu gura căscată pe numeroșii spectatori prezenți în tribunele de la Baza Raoul.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria mamei lui Florin Rus, omul numărul 1 de la Puf de Păpădie, și asta pare să-i fi încărcat pozitiv pe jucătorii acestuia, după 10 minute scorul de pe tabelă arătând un neverosimil 2-0 pentru “păpădii”, la două faze fixe tratate superficial de vicecampioni.

Extratereștrii și-au adus aminte că sunt neînvinși în acest sezon și au revenit incredibil până la pauză, golurile lui Florin Boerean dar mai ales cele ale lui Sergiu Costin aducând trupa lui Jon Runcan în avantaj. Marius Chira nu a uitat însă că a fost de multe ori “nașul” Extratereștrilor și a restabilit egalitatea cu câteva secunde înainte de pauză.

Repriza a doua a adus un joc echilibrat, diferența fiind făcută de Sebi Rus, care a adus victoria Extratereștrilor cu un șut ușor deviat.

Raal a câștigat din nou pe mâna unui jucător “întârziat”, Ghiță Negrea intrând pe parcursul jocului și aducând o victorie pentru lider care s-a conturat însă greu. Vikingii au jucat mult timp de la egal la egal și chiar au condus o dată pe tabelă, golul lui Marius Someșan deschizând seria reușitelor. Ghiță Negrea a câștigat duelul în famile cu vărul mai mic, Bogdan Negrea, portarul Vikingilor fiind nevoit să scoată de 6 ori mingea din poartă.

Comelf s-a distrat cu Olis, realizând un scor de tenis, același deznodămând având și meciul dintre Teraplast și Energoplast. Florin Măjer a făcut ce-a vrut cu apărarea Teraplastului, tiki-taka trupei lui Sergiu Iugan ducând scorul la proporții mari. Relaxarea din final a permis și Teraplastului să conteze pe tabelă, în ultimele 8 minute marcându-se 11 goluri.

Tot atâtea s-au marcat și în Leoni SIL-Vig Pavaje, Paul Halas fiind din nou vioara întâi pentru “beclenari”, care au revenit de la 0-1 pe tabelă și au câștigat lejer un meci care îi menține la mijlocul clasamentului.

Muncelului FC tace și face, locul 6 pe care-l ocupă trupa lui Ovidiu Ivan fiind pe deplin meritat. Victoria din această etapă e cu atât mai mare, mai ales ca Dacii Liberi veneau cu un moral ridicat. Cristi Sigheartău a marcat după doar 17 secunde și a continuat cu o evoluție încântătoare, eforturile “dacilor” de a aduce a patra victorie stagională lovindu-se de dăruirea adversarilor, Curcă, Ivan, “Plumb”, “Malu”, “Hiena” sau “Gogo” jucând în acest meci ca într-o finală.

Tot un meci de totul sau nimic a fost și pentru Rimini întâlnirea cu Real Protaxi, Goia fiind la capătul răbdării. Runcan și Lăcătuș i-au adus însă inima la loc acestuia, după o victorie care dă moral celor de la Rimini. Călin Hondrari a jucat ca în vremurile bune, perfect în apărare alături de “Sică” Marius Mare, iar Alin Hedeș a adus un plus la mijloc.

“Manu” Alin Răzvan Cuzuban a fost omul care a făcut diferența în meciul dintre Emi Corporation și Shadows Arcalia. Exasperat de ratările rarisime ale coechipierilor, care au dat din nou de “zidul” Marian Rebrean, unul dintre cei mai buni portari ai campionatului, “Manu” și-a luat inima în dinți, a intrat și a marcat, aducând 3 puncte importante pentru trupa lui Marian Mureșan.

Rezultatele etapei cu numărul 10, clasamentul și programul complet al etapei viitoare: Emi Corporation-Shadows Arcalia 1-0, Leoni Sil-Vig Pavaje 4-7, Olis-Comelf 3-6, Vikingii-Raal 2-6, Teraplast-Energoplast 6-10, Dacii Liberi-Muncelului FC 2-3, Extratereștrii-Puf de Păpădie 4-3, Real Protaxi-Rimini 3-6.

Clasament: 1. Raal 30p, 2. Extratereștrii 30p, 3. Puf de Păpădie 25p, 4. Comelf 24p, 5. Energoplast 19p, 6. Muncelului FC 19p, 7. Real Protaxi 18p, 8. Vig Pavaje 15p, 9. Emi Corporation 13p, 10. Rimini 12p, 11. Dacii Liberi 10p, 12. Teraplast 7p, 13. Shadows Arcalia 6p, 14. Leoni SIL 3p, 15. Vikingii 3p, 16. Olis 3p.

Etapa viitoare, 18 noiembrie: ora 13 Rimini-Olis, ora 14 Vig Pavaje-Puf de Păpădie, ora 15 Shadows Arcalia-Dacii Liberi, ora 16 Energoplast-Vikingii, ora 17 Muncelului FC-Emi Corporation, ora 18 Raal-Real Protaxi, ora 19 Comelf-Extratereștrii, ora 20 Teraplast-Leoni SIL.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 850 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *