Sintetic, Liga I: Raal, debut in forță! Emi ține aproape! Rezultatele primei etape

Efervescenta maxima in jurul primei etape a Ligii I a Campionatului Municipal de Minifotbal. Cu tribune aproape pline, Baza Raoul a primit cele 16 echipe prezente la startul celei de-a treia editii si cei prezenti nu au avut ce regreta.

„Balul” a fost deschis de Shadows Arcalia si Sandy Cola, doua echipe de valori apropiate. Trupa lui Claudiu Zagrean s-a dovedit mai buna si a luat fata noii promovate, Shadows Arcalia fiind pana la urma castigatoarea meritata. Friends Melarox a reusit sa castige la debut, dar victoria i se poate datora in buna masura lui Szabo Gabriel. „Gobe” facand adevarate minuni in poarta echipei lui Liviu Pop.

„Bistritenii” de la Emi Corporation nu au avut mila de Comelf, si, desi au fost condusi pe tabela, le-au administrat acestora un scor de tenis. Raal a reusit scorul etapei, cu o echipa a Muncelului care a facut fata in multe momente ale jocului mult mai experimentatei echipe condusa de Bogdan Mateescu.

Rimini, echipa lui Goia, desi vaduvita de plecarea multor jucatori a reusit surpriza in meciul cu River Plate, Rebrisorean „Rooney” marcand de 4 ori intr-o victorie pe care putini o scontau in meciul cu echipa lui Cosneac. Vikingii fratilor Somesan au trait periculos, dar au castigat pana la urma cu Teraplastul, echipa lipsita de aportul lui Paul Czervenski, proaspat operat.  Blacho Farel a reusit prima victorie in Liga I, Blanco dovedindu-se neputincioasa in fata ofensivei condusa de Scridon Rares.

Rezultatele primei etape: Energoplast_Extraterestrii 0-2, Rimini – River Plate 5-2, Muncelului – Raal 2-7, Blacho Farel – Blanco 3-1, Teraplast – Vikingii 4-6, Comelf – Emi Corporation 1-6, Friends Melarox – Leoni 3-2, Sandy Cola – Shadows Arcalia 1-3.

 | 502 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *