Sintetic, Liga I: Nu e la TAS, e la Baza Raoul! Sâmbătă se decide campioana!

Așa cum toată lumea anticipa, lupta pentru câștigarea titlului din acest an se va tranșa în penultima etapă, atunci când cele mai bune 2 echipe ale Campionatului Municipal de minifotbal, Extratereștrii și Raal, se vor întâlni în meciul care va decide campioana.

Comelf, deși venea după o serie extraordinară de victorii, s-a dovedit prea mică pentru un meci cu trupa lui Mateescu. Cu o singură fază mai clară de poartă, echipa lui Cosmin Câmpian și Cosmin Logigan s-a bazat prea mult pe defensivă, Lechințan, Recean sau Rogna încercând să stăvilească atacurile în valuri ale celor de la Raal.

Au primit însă 4 goluri, bravul portar Dorel Mărghidan mai scoțând cel puțin la fel de multe mingi care ar fi dus scorul la proporții mai mari. Paul Chiorean a reușit faza meciului când, cu 20 de secunde înainte de final a ridiculizat întreaga apărare a Comelf-ului, driblingurile acestuia ridicând tribunele în picioare.

Extratereștrii n-au avut nici un fel de emoție cu AS Blacho Farel, marcând numai puțin de 15 ori în poarta unei echipe cu gândul la vacanță. Emi Corporation, fără mulți titulari s-a văzut condusă surprinzător  pe tabelă, dar finalul le-a aparținut în totalitate, „Minu” Cosmin Jderiu marcând o dublă extrem de importantă în lupta pentru locul 3.

Chiar și portarul „Gobe” Szabo Gabriel a marcat un gol, după ce a jucat a doua repriză în teren. Energoplast s-a jucat cu focul, fiind egalată la 2 de Friends Melarox  după o sumedenie de ocazii ratate cu seninătate. Lucian Tălpaș, proaspăt revenit din Germania a marcat o dublă și trupa lui Sergiu Iugan a avut de tras serios pentru obținerea celor 3 puncte. Au marcat când au avut mai mare nevoie și Energoplast e cu un pas mai aproape de podium.

AMG Romania I s-a bazat din nou pe Paul Halas și arată că rămâne una din principale forțe ale Campionatului Municipal, iar Rimini arată că poate oricând bate pe oricine, după o victorie muncită cu Shadows Arcalia. Leoni a scăpat definitiv de grijile retrogradării și se poate concentra pe turneul de la Cluj. Călin Pop a marcat la unul dintre ultimele jocuri pentru echipa lui, rezultatele excelente din tenis făcându-l să aleagă sportul alb.

Rezultatele etapei cu numărul 28, clasamentul și programul etapei viitoare: Muncelului-AMG Romania I 1-5, Rimini-Shadows Arcalia 3-1, Emi Corporation-Blanco 5-2, Extratereștrii-AS Blacho Farel 15-3, Energoplast-Friends Melarox 5-2, Comelf-Raal 0-4, Teraplast-Leoni 1-3.

Clasament: 1. Extratereștrii 74p, 2. Raal 71p, 3. Emi Corporation 53p, 4. Energoplast 51p, 5. Comelf 47p, 6. AMG Romania I 45p, 7. Rimini 42p, 8. AS Blacho Farel 35p, 9. Friends Melarox 34p, 10. Shadows Arcalia 29p, 11. Vikingii 23p, 12. Leoni 22p, 13. Muncelului 22p, 14. Teraplast 14p, 15. Blanco 10p, 16. River Plate 0p.

Etapa viitoare, 27 mai: Rimini-Energoplast, AS Blacho Farel-AMG Romania I, Blanco-Leoni, Comelf-Muncelului, Extratereștrii-Raal, Friends Melarox-Teraplast, Shadows Arcalia-Vikingii.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 638 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *