Sintetic, Liga I: Mai sunt 3 etape, titlul încă se joacă! Extratereștrii și Raal mențin dramatismul

Primele două echipe merg cap la cap în continuare și câștigă fiecare meci, astfel că întâlnirea directă de peste două săptămâni pare a fi decisivă în stabilirea campioanei de anul acesta. Extratereștrii, fără să forțeze prea mult, au trecut de Blanco, echipă ce pare să fi renunțat la ideea de a juca și la anul în prima ligă, în timp ce Raal s-a distrat cu Leoni, într-un meci în care Ghiță Negrea și-a arătat din nou valoarea.

Emi Corporation a câștigat la limită cu Friends Melarox, după un meci care a început prost pentru trupa lui Marian Mureșan. Conduși pe tabelă, Emi Corporation s-a bazat pe Ionică Serețan, autor al egalării, dar mai ales pe experiența lui „Iuri” Dan Iurișniți, fostul jucător de Liga I trăgând efectiv echipa după el și marcând golul victoriei cu o execuție perfectă din lovitură liberă. Energoplast nu a avut emoții cu un Teraplast parcă cu gândul la baraj, iar AMG Romania I a făcut scor cu Vikingii, într-un meci care mai păstrează matematic pe „beclenari” în lupta pentru un loc la Cluj. Rimini, fără Goia, a jucat excelent și a mai șters din impresia acestui final de campionat, Blacho Farel fiind în pericol să piardă chiar și locul 8.

Pe o ploaie torențială, Comelf a avut serios de tras pentru obținerea celor 3 puncte cu Shadows Arcalia, echipă ce se pliază din ce în ce mai mult pe stilul de luptă a lui Claudiu Zăgrean. A fost nevoie de inspirația aceluiași Darius Bârlean, jucător ce tinde să devină principalul om de gol al trupei lui Cosmin Logigan și Cosmin Câmpian, autor al unei duble care a adus o victorie importantă pentru moralul celor de la Comelf, mai ales că întâlnesc în etapa viitoare Raal-ul lui Mateescu.

Rezultatele etapei cu numărul 27, clasamentul și programul etapei viitoare: Teraplast-Energoplast 1-8, Friends Melarox-Emi Corporation 1-2, Raal-Leoni 10-2, Blanco-Extratereștrii 3-7, AS Blacho Farel-Rimini 4-11, AMG Romania I-Vikingii 8-3, Shadows Arcalia-Comelf 2-3.

Clasament: 1. Extratereștrii 71p, 2. Raal 68p, 3. Emi Corporation 50p, 4. Energoplast 48p, 5. Comelf 47p, 6. AMG Romania I 42p, 7. Rimini 39p, 8. AS Blacho Farel 35p, 9. Friends Melarox 34p, 10. Shadows Arcalia 29p, 11. Vikingii 23p, 12. Muncelului 22p, 13. Leoni 19p, 14. Teraplast 14p, 15. Blanco 10p, 16. River Plate 0p.

Etapa viitoare, 20 mai: Leoni-Teraplast, Energoplast-Friends Melarox, Extratereștrii-AS Blacho Farel, Comelf-Raal, Emi Corporation-Blanco, Rimini-Shadows Arcalia, Muncelului-AMG Romania I.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 530 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *