Sintetic, Liga I: Extratereștrii câștigă ”žel clasico” și rămân singura echipă cu maxim de puncte!

Cu tribune aproape pline, cu o brigada de arbitri din Cluj, cu o puzderie de jucatori care au jucat in primele ligi din Romania, cele doua echipe nu s-au menajat deloc si au jucat din nou un meci care s-a ridicat peste nivelul Ligii I din Bistrita.

Extraterestrii au lovit primii, Abiel Deac reusind o dubla dupa doar 5 minute de joc si se parea ca meciul va fi lejer pentru campionii en-titre. Fara Cosneac, suspendat, River Plate a revenit in joc cu un gol marcat de Ghita Negrea pe finalul primei reprize, la o faza creata tot de el. Din acest moment si-a intrat in rol Sebi Rus, care a facut un meci excelent.Un gol superb din voleu dupa o pasa de maestru reusita de Alin Jicmon si o deviere norocoasa au dus scorul primei reprize la un neverosimil 4-1 pentru Extraterestrii.

A doua repriza a fost la fel de animata, cu un plus pentru River Plate, echipa care a fost nevoita sa marcheze pentru a reveni in joc. A facut-o Andrei Fodor, unul dintre cei mai buni jucatori de la River, la capatul unei actiuni excelente reusita de echipa antrenata de Sergiu Mandrean. Ratarea lui Sebi Rus si interventiile sigure ale portarului Alin Ilies au facut ca tabela sa ramana neschimbata, Extraterestrii bifand astfel primul succes in fata celor de la River Plate in intalnirile directe.

Extraterestrii: Pasztor, Ilies, Chibulcutean, Deac, Runcan, Pop, Sebi Rus, Iurisniti, Jicmon, Petrean, Horga, Alex Rus.

River Plate: Camarasan, Cosilca, Mandrean, Precup, Pop, Moloca, Cilian, Chira, Tomoioaga, Negrea, Fodor.

Avertismente: Precup.

Au arbitrat Brasoveanu si Mandi din Cluj.


 | 1.210 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *