Sintetic, Liga I: Energoplast, din nou pe podium! Teraplast la baraj, Blanco matematic retrogradată.

Penultima etapă a Ligii I a Campionatului municipal de minifotbal a rezolvat în mare parte câteva necunoscute. Dacă Raal, cu Andrei Cămărășan, Ghiță Burduhos sau Cătălin Cucuiet având o evoluție excelentă, a trecut de Extratereștrii și au luat o opțiune serioasă pentru primul loc, și la retrogradare lucrurile sunt clare.

Teraplast-ul lui Paul Czervenski merge la barajul de rămânere pe prima scenă, asta după ce au trecut lejer de un Friends Melarox care a folosit jucători care au jucat mai puțin de-a lungul acestui sezon, Liviu Pop marcând chiar de două ori pentru echipa lui.

„Talibanu”Dan Atănăsoaie a apărat pentru prima oară în această ediție, iar „Moșu” Traian Ionele a arătat încă o dată ca mingea nu mai are nici un secret pentru el. Blanco a încercat ceva cu Leoni, dar nu a reușit decât să limiteze proporțiile înfrângerii și trupa lui Hapșa retrogradează după un sezon șters.

Muncelului, prima echipă peste linie a oferit o replică viguroasă celor de la Comelf și puțin a lipsit ca trupa lui Ivan să nu plece neînvinsă. Acesta și-a bătut joc de o lovitură liberă în ultima secundă și toate cele trei puncte au rămas la Cosmin Câmpian, aflat la primul meci în calitate de antrenor.

AMG Romania I mai are o speranță privind participarea la faza finală a Cupei României, după o nouă victorie concludentă, de data aceasta în fața celor de la Blacho Farel. Autor al unui hattrick după reușite personale de excepție, Rareș Scridon a încercat să tragă echipa după el, dar i-a fost greu de unul singur în fața „beclenarilor” dezlănțuiți.

Claudiu Zăgrean cu Shadows Arcalia a câștigat la scor de tenis disputa cu Vikingii, aceștia din urmă fiind însă fără frații Someșan și fără nici o schimbare pe bancă.

Energoplast a jucat înaintea „finalei” Campionatului și a făcut-o în stil de mare campioană împotriva trupei lui Goia. Măjer&Compania au făcut spectacol în meciul care îi aduce înapoi pe podium, cu mari șanse de a cuceri medaliile de bronz.

Rezultatele etapei cu numărul 29, clasamentul și programul ultimei etape: AS Blacho Farel-AMG Romania I 3-7, Friends Melarox-Teraplast 5-8, Blanco-Leoni 2-4, Shadows Arcalia-Vikingii 6-1, Comelf-Muncelului 3-2, Energoplast-Rimini 7-0, Extratereștrii-Raal 0-1.

Clasament: 1. Extratereștrii 74p, 2. Raal 74p, 3. Energoplast 54p, 4. Emi Corporation 53p, 5. Comelf 50p, 6. AMG Romania I 48p, 7. Rimini 42p, 8. Blacho Farel 35p, 9. Friends Melarox 34p, 10. Shadows Arcalia 32p, 11. Leoni 25p, 12. Vikingii 23p, 13. Muncelului 22p, 14. Teraplast 17p, 15. Blanco 10p, 16. River Plate 0p.

Ultima etapa, sâmbătă 3 iunie: Vikingii-Blanco, Teraplast-Comelf, Leoni-Extratereștrii, Raal-Friends Melarox, Muncelului-Rimini, Energoplast-Shadows Arcalia, Emi Corporation-Blacho Farel.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 730 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *