Sintetic, Liga I: Comelf, surpriza sezonului! Hattrick, ”Ravanelli”!

Cu Lechințan și Rogna de netrecut, cu Paul Ureche alergând cât pentru un campionat întreg și cu Nicu Nedelea și Ovidiu Cira în rol de mari marcatori, trupa celor doi Cosmini, Câmpian și Logigan au reușit să treacă de Rimini, ocupanta locului 3 în clasament.

Trișcaș Darius a închis și el poarta Comelfului într-un meci nebun, cu goluri spectaculoase și suspans până la final. „Ravanelli” Nicu Nedelea a marcat un hattrick, tot 3 goluri marcând și Ovidiu Cira, proaspătul transfer reușit de Cosmin Câmpian, cel care a alergat pe margine la fel de mult ca și jucătorii.

Extratereștrii și Raal au trecut cu bine peste această etapă, Muncelului și Shadows Arcalia fiind prea mici pentru pretențiile celor doi „granzi” ai campionatului. Chiar dacă au fost conduși cu 2-1, liderii au întors după pauză, Sebi Rus fiind principalul marcator pentru trupa lui Jon Runcan, care a marcat și el în acest meci. Raal a forțat cât a trebuit pentru o victorie fără istoric cu trupa lui Claudiu Zăgrean, rezultatul nefiind nici un moment pus sub semnul întrebării. EMI Corporation a transpirat serios pentru obținerea celor trei puncte cu Teraplast, golul victoriei venind cu 30 de secunde înainte de terminarea timpului regulamentar. 

Energoplast a făcut din nou spectacol, dar la acest lucru au contribuit și cei de la AMG Romania Sandy Cola. Echipa lui Sergiu Iugan a marcat, Drădici, Măjer și Dobrea fiind responsabilii cu golurile, în timp ce echipa din Beclean a ratat din orice poziție. AS Blacho Farel a profitat de numeroasele absențe din lotul celor de la Friends Melarox și au făcut ce-au vrut pe teren, Raul Lupușor marcând cu șuturi extraordinare în poarta lui Gobe.

Rezultatele etapei a 9 a și clasamentul: Rimini-Comelf 4-7, Emi Corporation-Teraplast 2-1, Muncelului-Extratereștrii 2-8, Shadows Arcalia-Raal 0-5, AMG Romania Sandy Cola-Energoplast 1-5, AS Blacho Farel-Friends Melarox 7-2.

Clasament: 1. Extratereștrii 27p, 2. Raal 25p, 3. Rimini 21p, 4. Energoplast 19p, 5. AS Blacho Farel 19p, 6. EMI Corporation 12p, 7. Shadows Arcalia 12p, 8. AMG Romania Sandy Cola 10p, 9. Muncelului 10p, 10. Comelf 10p, 11. River Plate 9p, 12. Friends Melarox 9p, 13. Vikingii 6p, 14. Teraplast 4p, 15. Blanco 4p, 16. Leoni 3p.

 | 1.418 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *