Sintetic, Liga I: Comelf mai trece un hop, Extratereștrii câștigă derby-ul!

Cu toate achizitiile prezente la teren, Teraplast a inceput bine meciul ambitiilor dintre doua firme cu nume ale judetului si aveau avantaj pe tabela dupa doar doua minute de joc.

A fost 3-1 la pauza, cu un gol marcat de Stanel Stoica si se parea ca aceasta etapa va aduce prima infrangere pentru Comelf. Nu a fost de acord „ Piti” Ionut Dobra, care, ajutat de jocul aproape perfect al coechipierilor a marcat doua goluri si a intors soarta jocului. S-a terminat 5-4 si sprintul de final al lui „Fiu” Cosmin Campian, care aproape a inconjurat Raoul Arena arata bucuria celor de la Comelf, care raman cu punctaj maxim si dupa aceasta etapa.

Extraterestrii au avut de trecut un examen dificil cu Rimini, echipa lui Goia aratand inca o data ca poate pune probleme oricui. Trupa lui Jon Runcan s-a vazut condusa, revenirea cu gol a lui Tinel Sigartau fiind de bun augur. Ionel Gratiano Cosneac a marcat de doua ori si pana la pauza scorul era favorabil Extraterestrilor.Acesta a reusit hattrick-ul in a doua repriza, si, ajutat de Ovidiu Stoianof si Abiel Deac au adus o victorie muncita pentru vicecampioni, dupa un meci din care ramane si reusita de senzatie reusita de Calin Hondrari la golul 2 marcat de Rimini. Raal continua seria perfecta, dupa ce au marcat 8 goluri in poarta celor de la Vig pavaje si trec din nou pe primul loc, fiind despartiti de echipa de pe locul 2 de doar un gol.

Muncelului FC (foto) au un parcurs excelent in acest sezon, victoria categorica in fata celor de la Leoni SIL nefiind pusa nici un moment sub semnul intrebarii. Urmeaza insa meciul cu Raal si Ovidiu Ivan spera sa treaca cu bine si peste urmatoarea etapa. Puf de Papadie nu a avut mila de „lanterna rosie” Olis si si-a imbunatatit golaverajul, trupa lui Florin Rus fiind in zona superioara a clasamentului. Tot la golaveraj au punctat si Real Protaxi, „Bif” Razvan Hazbei marcand de 4 ori in meciul cu Vikingii, acestia din urma fiind vaduviti de prezenta fratilor Somesan. Intr-un meci cu multi nervi, Energoplast a trecut de Shadows Arcalia si echipa lui Sergiu Iugan incepe incet-incet sa urce in clasament.

Dacii Liberi au inceput bine meciul cu Emi Corporation, presiunea rezultatului fiind trecuta cu bine de echipa lui Sotan si Popovici,”dacii” aratand ca cifra 0 din dreptul punctelor adunate pana acum e intamplatoare. Acestia au condus cu 1-0, dar o greseala in aparare i-a permis lui „Di Maria” Adrian Lacatus sa egaleze, meciul incheindu-se cu o remiza echitabila, chiar daca finalul le-a apartinut tot Dacilor Liberi.

Rezultatele etapei a 5 a, clasamentul si programul complet al etapei urmatoare: Puf de Papadie-Olis 7-1, Muncelului FC-Leoni SIL 16-5, Dacii Liberi-Emi Corporation 1-1, Energoplast-Shadows Arcalia 7-1, Real Protaxi-Vikingii 9-2, Teraplast-Comelf 4-5, Vig Pavaje-Raal 2-8, Extraterestrii-Rimini 5-3.

Clasament: 1. Raal 15p, 2. Extraterestrii 15p, 3. Comelf 15p, 4. Muncelului FC 13p, 5. Puf de Papadie 13p, 6. Real Protaxi 9p, 7. Energoplast 7p, 8. Emi Corporation 7p, 9. Shadows Arcalia 6p, 10. Vig Pavaje 6p, 11. Teraplast 4p, 12. Rimini 3p, 13. Leoni SIL 3p, 14. Dacii Liberi 1p, 15. Vikingii 0p, 16. Olis 0p.

Etapa urmatoare, sambata 14 octombrie: ora 13 Olis-Energoplast, ora 14 Teraplast-Dacii Liberi, ora 15 Shadows Arcalia-Vig Pavaje, ora 16 Leoni SIL-Rimini, ora 17 Comelf-Emi Corporation, ora 18 Raal-Muncelului, ora 19 Extraterestrii-Real Protaxi, ora 20 Puf de Papadie-Vikingii.

Toate jocurile se disputa pe Baza Raoul de langa Kaufland.

 | 800 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *