Sintetic, Liga I: Au șuierat gloanțele pe la urechi! Raal și Extratereștrii, victorii muncite din greu!

Primele două echipe ale Ligii I din Campionatul Municipal de minifotbal au avut de tras tare pentru a obține toate punctele în această etapă.

Raal și Rimini s-au întâlnit în derby-ul rundei și au oferit un meci de mare angajament, decis până la urmă de schimbarea lui Mateescu, care l-a introdus pe Andrei Fodor când mai erau 3 minute. Trupa lui Goia, cu lecția învățată, a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, Morariu și Anton ducând greul în apărare iar Năstase, Nap sau Tanco hărțuind în permanență apărarea celor de la Raal. Singurul gol al meciului a venit când mai erau doar două minute de joc, proaspătul intrat Fodor punând latul la un corner și aducând 3 puncte mari pentru Raal.

Nici Extratereștrii nu au avut meci ușor, Shadows Arcalia fiind foarte aproape de a produce o mare surpriză. Trupa lui Claudiu Zăgrean a condus de două ori, cu al doilea gol marcat când mai erau 2 secunde din prima repriză și evoluția extraordinară a portarului Marian Rebrean dădea impresia că Extratereștrii nu vor putea întoarce rezultatul.

Nu au fost de acord Rareș Petrean și Abiel Deac, autorii celor două goluri de după pauză și echipa lui Jon Runcan mai face un pas spre îndeplinirea obiectivului.

Blacho Farel s-a predat în fața spectaculoasei echipe Energoplast dar au reușit unul dintre cele mai frumoase goluri ale competiției, Tudor Boizeșan marcând cu o execuție spectaculoasă. Teraplast a început bine meciul cu Muncelului, dar până la urmă au pierdut un meci care le-a fost la îndemână. Friends Melarox continuă seria evoluțiilor excelente și trec de Comelf, într-un meci în care s-au bazat și pe Sergiu Mândrean și Marius Chira, două piese grele venite la echipa lui Liviu Pop și Dan Atănăsoaie.

Ultimul meci al etapei a adus și prima înfrângere pentru Vikingi de când Nicu Someșan apără poarta acestora. Deși au condus cu 2-0, goluri Flaviu Varga, Emi Corporation a revenit și au câștigat meritat, noua achiziție Lazăr Boldiș marcând 4 goluri și arătând că Marian Mureșan nu s-a înșelat când l-a transferat pe atacantul rodnean.

Rezultatele etapei a 11 a și clasamentul: Friends Melarox-Comelf 5-1, Blacho Farel-Energoplast 4-7, Teraplast-Muncelului 1-3, Rimini-Raal 0-1, Shadows Arcalia-Extratereștrii 2-3, Emi Corporation-Vikingii 7-3.

Clasament: 1. Extratereștrii 33p, 2. Raal 28p, 3. Energoplast 25p, 4. Blacho Farel 22p, 5. Rimini 21p, 6. Emi Corporation 18p, 7. Friends Melarox 15p, 8. AMG Romania Sandy Cola 13p, 9. Muncelului 13p, 10. Vikingii 12p, 11. Shadows Arcalia 12p, 12. Comelf 10p, 13. River Plate 9p, 14. Teraplast 4p, 15. Blanco 4p, 16. Leoni 3p.

 | 625 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *