Sintetic, Liga a III a: D&D Garage termină triumfal turul! Rodilă Trans şi Protaxi completează podiumul

Cea mai constantă echipă a Ligii a treia s-a dovedit şi cea mai bună, trupa lui Moloca fiind de departe campioana meritorie a acestui tur de campionat. Cu doar două înfrângeri, D&D Garage a terminat cu o victorie importantă prima parte a campionatului, trecând de una dintre contracandidatele la promovare. Dumitra nu şi-a revenit nici de această dată, dar are meritul de a fi pierdut la limită şi păstrează şanse reale pentru promovare.

Promovare care pare tot mai realizabilă pentru „gaşca nebună” a lui Gabriel Rodilă, tinerii jucători de la Rodilă Trans impresionând încă o dată în meciul cu Coşbuc, când au făcut scor chiar dacă adversarii lor veneau după o serie incredibilă de victorii. Real Protaxi nu a smuls decât o remiză în ultima etapă cu Real Buduş, trupa lui Dumitru Moldovan fiind condusă mult timp pe tabelă. După o sumedenie de ocazii ratate, a fost nevoie de inspiraţia lui „Toto” Marius Tot, care şi-a mai făcut încă o dată datoria şi a egalat când mai erau doar 20 de secunde.

Amerimarc şi-a luat rămas bun de la suporteri cu o victorie logică şi meritată cu Polimed, în timp ce Autogenial Viişoara mai păstrează de doi bani speranţe la promovare după victoria muncită contra celor de la Leoni BMW II. Gloria 9 şi-a adus aminte că este una dintre cele mai vechi echipe ale Campionatului municipal şi a terminat turul cu o victorie de moral contra celor de la Voinţa Mărişel, şi trupa lui Dani Zăgrean e pe un loc care îi asigură participarea în Cupa României, competiţie ce va debuta la începutul lunii martie a anului viitor. Şi Muncelului II e acolo, după victoria surprinzătoare contra celor de la Loco Juniors, trupa lui Cosmin Doru Cîrceie gândindu-se mai mult la vinul fiert de după meci.

Mario Automobile şi-a revenit de câteva etape şi termină turul cu o victorie muncită, meciul cu Belco Avia stând mult timp sub semnul echilibrului. Momentul psihologic al meciului a fost la 2-1 pentru Mario Automobile, când şutul de senzaţie a lui Andrei Deac, care a şi marcat spectaculos cu capul cu câteva minute mai devreme,  a fost scos din vinclu de portarul Valer Rus. Belco Avia a încasat gol la faza imediat următoare şi a părăsit terenul învinsă, dar poziţia în clasament e una liniştitoare pentru „cobre”, mai ales după începutul dezastruos de campionat.

Rezultatele etapei cu numărul 17 şi clasamentul la finalul turului: Tysita-Corso 6-0, Autogenial Viişoara-Leoni BMW II 4-3, Voinţa Mărişelu-Gloria 9 2-4, Mario Automobile-Belco Avia 3-1, Polimed-Amerimarc 1-8, Real Protaxi II-Real Buduş 1-1, Rodilă Trans-Coşbuc 9-2, Muncelului II-Loco Juniors 9-4, Viticola Dumitra-D&D Garage 1-3.

Clasament: 1. D&D Garage 45p, 2. Rodilă Trans 41p, 3. Real Protaxi II 41p, 4. Viticola Dumitra 37p, 5. Amerimarc 36p, 6. Autogenial Viişoara 31p, 7. Real Buduş 31p, 8. Loco Juniors 28p, 9. Mario Automobile 27p, 10. Coşbuc 24p, 11. Belco Avia 22p, 12. Voinţa Mărişelu 21p, 13. Muncelului II 19p, 14. Gloria 9 18p, 15. Leoni BMW II 13p, 16. Tysita 12p, 17. Polimed 4p, 18. Corso 0p.

Returul va începe în 12 ianuarie, toate jocurile disputându-se pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 3.076 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *