Sintetic, Liga a doua: Prodima, lider meritat! Hills, tot mai sus!

Sintetic, Liga a doua: Prodima, lider meritat! Hills, tot mai sus!

 Ploaia, frigul şi vântul nu au fost obstacole în calea spectacolului Ligii a II a a Campionatului municipal de minifotbal.

Prodima a arătat de ce e pe primul loc şi a rezolvat până la pauză meciul cu Pink Boys G, deşi istoria nu era de partea lor. Slăvoacă&Compania au reuşit prima victorie împotriva

 

trupei lui Dan Gogu la un scor categoric, după un meci pe care l-au controlat de la un cap la altul, pe lista marcatorilor apărând chiar şi „Cip” Ciprian Bugnar, portarul acestora transformând perfect o lovitură de pedeapsă.

Auto Speed au lăsat-o mai moale la 4-0 pentru ei în disputa cu Atlantis Tour şi asta era să îi coste. Radu Dragotă şi-a mânat în luptă echipa şi Radu Oşan i-a apropiat pe aceştia la doar un gol. Finalul a fost dramatic, dar până la urmă Viorel Pop a răsuflat uşurat şi a mai bifat un succes.

 

Hobbits au încercat şi ei să revină de la un handicap de 3 goluri în meciul cu Old Boys, dar au pierdut în cele din urmă la limită acest joc, dar şi poziţia de pe podium. Podium pe care a urcat Hills, după o serie de evoluţii excelente.

 

 

Cristian Gordea a făcut diferenţa în meciul cu Escavaly Trans, acesta marcând goluri spectaculoase în momente decisive ale jocului. Florin Moldovan şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, alături de Claudiu Lungu, impecabil la executarea loviturilor libere. Netvolt, cu Gabriel Griga pe teren tot meciul, a obţinut o victorie extrem de importantă, după un meci thriller cu Sprunedici Warriors.

Deşi au fost conduşi tot timpul, Sprunedici au avut forţa să revină de fiecare dată, Paul Moruţan fiind responsabil cu execuţiile fine. Finalul i-a îngropat însă pe „luptători”, cele 3 assist-uri ale lui Gabriel Griga, fiind decisive în stabilirea câştigătoarei. De la 0-3 pe tabelă, Marius Cheţan a mutat inspirat şi Leoni BMW au reuşit o revenire de senzaţie, câştigând un meci pe care Imperialii l-au avut la îndemână, în timp ce Avramii au obţinut o victorie extrem de clară cu AD United, după cel mai reuşit meci al acestora în acest sezon.

Cei de la AMG Romania îşi frecau mâinile de bucurie când au văzut că cei de la Shadows Arcalia II au venit la teren fără un om. Şi după cum a început meciul, se părea că aceştia nu vor avea probleme în a-şi asigura victoria. Efortul imens şi dăruirea cu care au jucat „mânjii” au făcut ca scorul de pe tabelă să fie în favoarea celor de la Shadows Arcalia, Daniel Pop închizând meciul cu un şut fără speranţe pentru portarul advers.

Rezultatele etapei a 10 a, clasamentul şi programul etapei viitoare: Old Boys-Hobbits 5-4, Avramii-AD United 7-2, Pink Boys G-Prodima 1-8, Netvolt-Sprunedici Warriors 5-4, Leoni BMW-Imperialii 6-4, Auto Speed-Atlantis Tour 4-3, Escavaly Trans-Hills 1-4, Shadows Arcalia II-AMG Romania 3-2.

Clasament: 1. Prodima 28p, 2. Auto Speed 24p, 3. Hills 23p, 4. Hobbits 21p, 5. Atlantis Tour 18p, 6. Escavaly Trans 16p, 7. Old Boys 16p, 8. Netvolt 16p, 9. La Squadra 12p, 10. Pink Boys G 12p, 11. Leoni BMW 12p, 12. FC Stone Team 11p, 13. AMG Romania 11p, 14. Shadows Arcalia II 10p, 15. Sprunedici Warriors 7p, 16. AD United 7p, 17. Avramii 7p, 18. Imperialii 5p.

Etapa viitoare, 5 noiembrie: AD United-Escavaly Trans, AMG Romania-Avramii, Atlantis Tour-Shadows Arcalia II, Hills-FC Stone Team, Hobbits-Leoni BMW, Imperialii-Auto Speed, Pink Boys G-La Squadra, Prodima-Netvolt, Sprunedici Warriors-Old Boys. Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 342 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *