Sintetic, Liga a doua: Avramii tine Prodima în sah! Hills si Shadows Arcalia II, performerele etapei

Etapa cu numarul 16 a Ligii a II a din Campionatul municipal de minifotbal a aratat inca o data ca Avramii pot pune probleme oricarei echipe daca au efectiv complet.

Trupa lui Chindea a condus in permanenta fostul lider si putin a lipsit sa nu plece cu toate cele trei puncte. Prodima a egalat la una dintre ultimele faze ale meciului si s-a indepartat cu acest semiesec de prima pozitie a clasamentului. Pozitie consolidata de Auto Speed, victorioasa in duelul cu Netvolt. Echipa lui Viorel Pop a fortat cat a trebuit si a trecut de trupa lui Gabriel Griga, dupa un meci controlat de la un capat la altul.

Hills, cu Terea si Miron din nou printre marcatori, primul cu un hattrick, al doilea cu executii spectaculoase, a realizat scorul etapei cu “lanterna rosie” Imperialii, si raman in coasta primelor doua echipe, pe un loc care la ora actuala le asigura barajul. In spatele lor simt insa respiratia celor de la FC Stone Team, aflata la un nou succes. Hobbits au pierdut din nou, dupa un meci care a inceput practic de la 0-3, “Piti” Ionut Marius Dumitrean fiind omul de gol al trupei lui Nicu Nedelea. Echipa lui Paul Zaig si-a revenit pe parcursul meciului dar a fost prea tarziu si FC Stone Team si-a depus serios candidatura pentru promovare. Tot in cartile promovarii raman si Escavaly Trans, care au castigat meciul cu Sprunedici Warriors pe mana lui “Samuka” Andrei Barta Samoila, dar l-au pierdut pe Csaba Zsolt Pop, dupa o accidentare urata care il va tine mult timp departe de joc. Calin Sonea si-a facut insa datoria pentru echipa lui Liviu Cabuz, cu doua goluri, si daca ii intra si calcaiul de efect incercat poate soarta jocului ar fi fost alta.

Atlantis Tour a dublat succesul din etapa trecuta, dupa o victorie muncita cu AD United. Tandemul Sorin Stefan-Teodor Aluas a fost ajutat de aceasta data de Radu Dragota si Daniel Laurentiu Muresan, ambii cu un travaliu care a facut diferenta pe finalul jocului. Tot finalul i-a salvat si pe AMG Romania, dar si revenirea la echipa a lui Sorin Putura, omul de gol a trupei lui Claudiu Cotu facandu-si din nou datoria. La Squadra a fortat pe final, dar Putura a rezolvat meciul dupa un contraatac rapid si AMG Romania castiga dupa multa vreme de pauza.

Shadows Arcalia II a demonstrat inca o data ca e una dintre echipele tari ale Ligii a II a, dupa o victorie categorica in fata celor de la Pink Boys G. Cu golgeterul Adrian Bindea in forma slaba de cateva etape, trupa lui Dan Gogu a trebuit sa se recunoasca invinsa de “manjii” lui Doru Silvasan, Tatar Csaba cu 4 reusite, Ionut Olinca, Daniel Pop si Ionut Rus concretizand doar 7 din multitudinea de ocazii avute. Old Boys a trecut la limita de Leoni BMW, ramanand dupa aceasta victorie in zona superioara a clasamentului, in timp ce pentru trupa lui Chetan si Stehuta grijile inca nu s-au terminat.

Rezultatele etapei a 16 a, clasamentul si programul complet al etapei viitoare: AD United-Atlantis Tour 3-4, AMG Romania-La Squadra 4-3, Shadows Arcalia II-Pink Boys G 7-0, Escavaly Trans-Sprunedici Warriors 5-4, Auto Speed-Netvolt 4-1, FC Stone Team-Hobbits 5-3, Avramii-Prodima 3-3, Hills-Imperialii 9-0, Leoni BMW-Old Boys 3-4.

Clasament: 1. Auto Speed 39p, 2. Prodima 36p, 3. Hills 33p, 4. Escavaly Trans 32p, 5. FC Stone Team 32p, 6. Hobbits 28p, 7. Atlantis Tour 28p, 8. Shadows Arcalia II 26p, 9. Old Boys 23p, 10. Pink Boys G 21p, 11. Avramii 20p, 12. Netvolt 20p, 13. La Squadra 16p, 14. Leoni BMW 16p, 15. AMG Romania 14p, 16. Sprunedici Warriors 13p, 17. AD United 13p, 18. Imperialii 5p.

Etapa viitoare, 17 decembrie: ora 14 Pink Boys-Avramii, ora 15 Sprunedici Warriors-FC Stone Team, ora 16 Netvolt-Shadows Arcalia II, ora 17 Prodima-Escavaly Trans, ora 18 Atlantis Tour-AMG Romania, ora 19 Hobbits-Hills, ora 20 Old Boys-Auto Speed, ora 21 La Squadra-Leoni BMW, ora 22 Imperialii-AD United.

Toate jocurile se disputa pe Baza Raoul de langa Kaufland.

 

 | 3.564 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *