Sintetic, Liga I: Coșneac, „extraterestru” pe sintetic! Puf de Păpădie „înmoaie” Comelf-ul!

Sintetic, Liga I: Coșneac, „extraterestru” pe sintetic! Puf de Păpădie „înmoaie” Comelf-ul!

Cea mai echilibrată etapă de până acum a primei ligi a fost şi cea mai tensionată, numărul mare de avertismente şi eliminări stând mărturie. Au fost 20 de cartonaşe galbene şi două roşii, într-o sâmbătă în care primele 3 echipe şi-au mărit avansul faţă de urmăritoare.

Raal a avut mult de muncit cu Dacii Liberi, echipa lui Soţan şi Popovici vânzându-şi scum pielea. A fost 1-1 şi 2-2, „Geangolino” Ciprian Macovei marcând primele lui goluri în liga I şi arătând că rămâne la fel de periculos ca şi în trecut. Ionuţ Precup a reuşit însă golul meciului şi Raal nu s-a mai oprit decât cînd tabela arăta un scor de tenis, deşi bravul portar al „dacilor” Sergiu Arieşan a mai scos miraculos alte mingi pe care scria gol.

Ionel Graţiano Coşneac a marcat cele două goluri ale Extratereştrilor în victoria importantă în faţa celor de la Emi Corporation.

Trupa lui Marian Mureşan a surprins plăcut pe toată lumea, golul reuşit de Sereţean Ionuţ după un sprint solitar făcând ca finalul să fie pe muchie de cuţit. Echipa lui Jon Runcan a gestionat însă bine situaţia şi rămâne la egalitate de puncte cu liderul.

Puf de Păpădie continuă să fie revelaţia Ligii I, asta după o lecţie de fotbal predată celor de la Comelf. Deşi s-au văzut egalaţi la 1, după o cursă perfectă a lui Iurişniţi şi un gol lejer marcat de Bîrlean, echipa lui Florin Rus a ştiut să revină în joc, Marius Chira fiind omul potrivit pentru asta. Cătălin Spân a fost înger şi demon pentru echipa lui, golul serii reuşit de el fiind umbrit de o eliminare stupidă, după două faulturi inutile la mijlocul terenului. Cristi Pop a condus însă perfect apărarea „păpădiilor” şi Puf de păpădie prinde podiumul, la două lungimi de primele echipe.

Muncelului FC a trecut peste cele două înfrângeri şi a câştigat cu Shadows Arcalia, în timp ce Teraplast au obţinut încă trei puncte care aduc cât de cât liniştea în trupa lui Paul Czervenski.

Vikingii aduc prima victorie în dreptul lor şi tototdată primele puncte, după un meci nebun cu Leoni SIL. S-au marcat 11 goluri, cu o desfăşurare care i-a ţinut cu sufletul la gură pe cei prezenţi, ambele echipe alternând la conducere pe tabela de marcaj.

De la 0-2 au revenit şi Vig Pavaje, care i-au învins pe Rimini, provocându-i lui Goia mari dureri de cap. Paul Halas a fost omul cu golurile, dar omul meciului a fost Călin Cherecheş, care, după ce a marcat golul care i-a adus pe „beclenari” în meci, a fost perfect pe banda dreaptă.

Real Protaxi a produs o mică surpriză, învingând Energoplast, după un meci cu de toate. Cu 1-0 avantaj pe tabelă, trupa lui Sergiu Iugan s-a văzut nevoită să înceapă repriza a doua în inferioritate, după eliminarea lui Groza.

„Taximetriştii” au profitat şi au speculat spaţiile libere, întorcând în doar două minute rezultatul. Răbufnirea de orgoliu a celor de la Energoplast a adus egalitatea pe tabelă, dar doar pentru puţină vreme, Andrei Fodor şi Alex Chilian aducând o victorie care duce Protaxi pe locul 6 în clasament.

Rezultatele etapei a 8 a, clasamentul şi programul complet al etapei viitoare: Vikingii-Leoni SIL 6-5, Vig Pavaje-Rimini 8-5, Muncelului FC-Shadows Arcalia 4-1, Energoplast-Real Protaxi 3-5, Teraplast-Olis 2-1, Extratereştrii-Emi Corporation 2-1, Comelf-Puf de păpădie 1-3, Raal-Dacii Liberi 6-2.

Clasament: Raal 24p, 2. Extratereştrii 24p, 3. Puf de Păpădie 22p, 4. Comelf 18p, 5. Muncelului FC 16p, 6. Real Protaxi 15p, 7. Energoplast 13p, 8. Vig Pavaje 12p, 9. Emi Corporation 10p, 10. Rimini 9p, 11. Dacii Liberi 7p, 12. Teraplast 7p, 13. Shadows Arcalia 6p, 14. Leoni SIL 3p, 15. Vikingii 3p, 16. Olis 0p.

Etapa viitoare, sâmbătă 4 noiembrie ora 13 Rimini-Dacii Liberi, ora 14 Comelf-Muncelului FC, ora 15 Real Protaxi-Teraplast , ora 16 Puf de Păpădie-Leoni SIL, ora 17 Raal-Emi Corporation, ora 18 Olis-Vikingii, ora 19 Energoplast-Vig Pavaje, ora 20 Shadows Arcalia-Extratereştrii.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 426 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *