Sintetic, Liga a II a: Avramii, meniu de 3 puncte cu Auto Speed! Pink Boys G, victorie categorică!

Distanța dintre lider şi urmăritoare s-a micşorat în etapa a 19 a din Liga a doua a Campionatului municipal de minifotbal. Avramii a confirmat forma excelentă prin care trec şi, profitând şi de absențele care macină în continuare trupa lui Viorel Pop, au reuşit să câştige, furnizând o mare surpriză.

Golurile celor 2 Florin, Guzu şi Moldovan au adus o victorie importantă pentru Avramii, care avansează în zona superioară a clasamentului. FC Stone Team continuă să zdrobească orice adversar care îi iese în cale, Old Boys fiind prea mici pentru o echipă peste nivelul Ligii a II a, atât ca valoare cât şi ca investiții. Hills rămân în plasa lor, după o victorie extrem de muncită cu Netvolt. Cristian Gordea a marcat singurul gol al meciului cu o superexecuție şi echipa lui „Zizou” Mihai Danciu e pe podium.

Podium de care stau aproape Prodima şi Atlantis Tour, ambele după meciuri în care au avut serios de tras. Trupa lui Lucian Trif a trecut greu de AMG Romania, victoria conturându-se pe final, în timp ce Atlantis Tour a câştigat mai greu decât o arată scorul cu Sprunedici Warriors. La fel de greu le-a fost şi celor de la Vidmar, care au smuls cele 3 puncte din meciul cu La Squadra când mai erau doar 5 minute, şi, teoretic, trupa lui Doru Silvăşan mai păstrează şanse la promovare.

Şi Hobbits mai cred în şansele lor, după victoria contra celor de la Autogenial Viişoara, într-un meci în care au condus tot timpul pe tabelă. „Chinezu'” Liviu Dumitraş i-a apropiat pe cei din Viişoara la doar un singur gol, la un şut deviat, dar finalul a aparținut trupei lui Paul Zaig. Pink Boys G a făcut spectacol în această etapă. Atacul şi-a făcut datoria prin Mihai Pasztor cu un hattrick şi Daniel Pop cu o super reuşită, iar defensiva a funcționat perfect, cu Baciu şi Sângeorzan de netrecut şi cu un portar, Sergiu Ploscar, care a închis poarta la debut.

Dan Gogu a preferat să se bucure de pe bancă, fiind marcat de accidentul de circulație produs în apropierea Bazei Raoul cu 10 minute înainte de începerea jocului, la care a fost martor.

Rezultatele etapei cu numărul 21, clasamentul şi programul etapei viitoare: FC Stone Team-Old Boys 8-1, AMG Romania-Prodima 4-7, Vidmar-La Squadra 2-1, Viişoara-Hobbits 2-4, Escavaly Trans-Leoni BMW 4-4, Atlantis Tour-Sprunedici Warriors 3-1, AD United-Pink Boys G 0-5, Hills-Netvolt 1-0, Avramii-Auto Speed 2-0.

Clasament: 1.Auto Speed 51p, 2.FC Stone Team 47p, 3.Hills 45p, 4.Atlantis Tour 43p, 5.Prodima 43p, 6.Escavaly Trans 40p, 7.Hobbits 38p, 8.Vidmar 38p, 9.Avramii 33p, 10.Pink Boys G 25p, 11.Old Boys 23p, 12.Netvolt 23p, 13.Leoni BMW 20p, 14.Sprunedici Warriors 17p, 15.AD United 17p, 16.La Squadra 16p, 17.AMG Romania 15p, 18.Autogenial Viişoara 11p.

Etapa viitoare, duminică 11 februarie: Netvolt-AD United, Pink Boys G-AMG Romania, Prodima-Atlantis Tour, Vidmar-Avramii, Auto Speed-Escavaly Trans, Leoni BMW-FC Stone Team, Old Boys-Hills, La Squadra-Hobbits, Sprunedici Warriors-Autogenial Viişoara. Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 3.538 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *