Sintetic, Liga a II-a: Puf de Păpădie peste ”žcetatea” Dacilor Liberi! Urmează Protaxi!

Atmosferă  de mare meci, duminică la Baza Raoul, în derby-ul etapei a 19 a din Liga a II a. Tribune pline, vreme perfectă pentru fotbal și două echipe care și-au respectat blazonul. Trupa lui Florin Rus a fost vioara întâi, dominând meciul de la un capăt la altul, nelăsând nici o șansă Dacilor lui Șotan și Popovici. Rareș Petrean a fost în zi de grație, marcând 3 goluri, secondat perfect de Cătă Spân, care a făcut o mare risipă de efort. Nici Florin Rus nu a stat deoparte, ducând greul în apărare, dar cu Florin Uilean în poartă nu au prea avut emoții. Dacii Liberi s-au zbătut mult dar nu au putut decât să diminueze proporțiile scorului.

Real Protaxi au profitat de acest rezultat și s-au apropiat la doar 1 punct de locul al doilea, cel care aduce promovarea directă. Au trecut de AS Roma, dar asta după ce au fost conduși în debutul meciului. Florin Alexandru și „Biff” Răzvan Hazbei au întors tabela până la pauză, iar în partea a doua „vulpoiul” Lucian Vereș a adus liniștea pentru trupa lui Mitru Moldovan. Prodima lui „Lufă” face minuni în continuare, umilința la care a fost supusă Cristmetro Com datorându-se jocului excelent făcut de Coți, Lucian Trif, Șoimușan și noului venit la echipă, Radu Apostolache.

Gloria 9 și Atlantis Tour au încheiat cu un spectaculos rezultat de egalitate, iar Imperialii au câștigat la o diferență surprinzător de mare meciul cu Leoni BMW. Tot la capitolul surprize intră și victoria celor de la ACP Bistrița contra Pink Boys G, a doua din acest campionat pentru trupa lui Narcis Avram, dar mai ales isprava celor de la Sprunedici, care au învins la limită mult mai experimentata Hobbits. La Squadra, fără Adrian Zăgrean, dar cu Emiliano Silvestri în teren tot meciul, le-au dat o lecție celor de la Old Boys, câștigând meritat un meci în care Alexandru Hipi a arătat de ce i se potrivește perfect porecla de „ Toshiba”. 3-3 era în primele 15 minute din meciul FC Budac-AMG Romania II, cu goluri senzaționale marcate la ambele porți. Echipa lui „Zizou” Mihai Danciu a trecut cu bine și peste acest joc, Claudiu Lungu debutând cu un hatt-trick pentru noua sa echipă. În ultimul meci al zilei, Netvolt și-a mai spălat din păcate și a trecut la limită de Casa Ema, asta și pentru că aceștia din urmă au ratat un 9 m în ultima secundă a meciului.

Rezultatele etapei a 19 a și clasamentul: Prodima-Cristmetro Com 8-3, Leoni BMW-Imperialii 1-8, Gloria 9-Atlantis Tour 5-5, Pink Boys G-ACP Bistrița 1-2, Puf de Păpădie-Dacii Liberi 5-2, La Squadra-Old Boys 2-0, Real Protaxi-AS Roma 3-1, Sprunedici-Hobbits 4-3, FC Budac-AMG Romania II 6-4, Casa Ema-Netvolt 1-2.

Clasament: 1. Puf de Păpădie 52p, 2. Dacii Liberi 49p, 3. Real Protaxi 48p, 4. Old Boys 38p, 5. La Squadra 35p, 6. SC Cristmetro Com 35p, 7. Netvolt 32p, 8. AS Roma 31p, 9. FC Budac 30p, 10. Atlantis Tour 26p, 11. AMG Romania II 25p, 12. Prodima 24p, 13. Leoni BMW 22p, 14. Hobbits 21p, 15. Casa Ema 21p, 16. Pink Boys G 17p, 17. Imperialii 15p, 18. Gloria 9 14p, 19. Sprunedici 11p, 20. ACP Bistrița 8p.


 | 1.823 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *