Sintetic, Liga a II a: Blackjack! Puf de Păpădie scrie istorie!

Cel mai mare scor din istoria Campionatului Municipal de minifotbal s-a înregistrat în etapa a 21 a din Liga a II a. Liderul Puf de Păpădie nu a avut milă și a zdrobit pur și simplu „lanterna roșie” ACP Bistrița cu 21-0. Cel mai bun atac și-a făcut și de această dată datoria, Spân, Petrean, Rebrișorean, Băciuț, Hasnaș  sau Pop marcând din orice poziție și, cu acest rezultat, Florin Rus a prins din nou încredere în lupta pentru primul loc.

Dacii Liberi au câștigat mai lejer decât o arată scorul disputa cu Gloria 9, „Geangolino” Ciprian Macovei revenind cu un gol într-un meci în care Cristian Mureșian a mai bifat o dublă pentru echipa lui Mircea Șotan și Dan Popovici. Nici Real Protaxi nu a făcut pas greșit, trecând de Prodima lui „ Lufă” și menținând suspansul în lupta pentru promovare directă. Două rezultate de egalitate spectaculoase s-au înregistrat în disputele dintre Atlantis Tour-Old Boys și Hobbits-AMG Romania II, trupa lui Paul Zaig demonstrând încă o dată că știe să gestioneze mai bine finalurile de meci. Final care a fost salvat și de intervenția portarului Daniel Horoba, care a blocat o minge pe care scria gol când mai erau 13 secunde. Imperialii continuă seria excelentă, revenind de două ori pe tabelă și câștigand pe final cu un gol marcat în ultimele secunde, iar Netvolt mai reușesc o victorie la limită, Sprunedici jucând în inferioritate numerică mult timp. AS Roma câștigă cu Leoni BMW, într-un meci cu 2 eliminări, în timp ce cele 5 goluri ale lui Vărărean erau să fie insuficiente pentru Cristmetro Com. Casa Ema a revenit incredibil de la 0-5, dar nu au mai avut puterea să țină ritmul și trupa lui Viorel Pop rămâne una din revelațiile acestei ediții.

Cel mai spectaculos meci al etapei a fost cel dintre La Squadra și FC Budac. Ambele echipe veneau după serii de victorii și rezultatul a stat sub semnul întrebării până în ultima secundă. Budacul, fără „Zizou” Mihai Danciu-suspendat, a jucat curajos și a condus în permanență pe tabelă. „Îngerul” Adrian Zăgrean, care a adus multe puncte pentru echipa lui Emiliano a fost de această „demon” pentru La Squadra, având soarta meciului în picior. A ratat însă două lovituri de pedeapsă într-un minut, ultima chiar în ultima secundă și toate cele 3 puncte merg la Budac, care deja privește de sus clasamentul.

Rezultatele etapei a 21 a , clasamentul și programul complet al etapei următoare: Pink Boys G-Imperialii 4-5, Gloria 9-Dacii Liberi 1-4, Real Protaxi-Prodima 7-4, Atlantis Tour-Old Boys 2-2, Netvolt-Sprunedici 3-2, Leoni BMW-AS Roma 2-5, La Squadra-FC Budac 1-2, Hobbits-AMG Romania II 3-3, ACP Bistrita-Puf de Păpădie 0-21, SC Cristmetro Com-Casa Ema 8-5.

Clasament: 1. Puf de Păpădie 55p, 2. Dacii Liberi 55p, 3. Real Protaxi 54p, 4. SC Cristmetro Com 41p, 5. Old Boys 39p, 6. La Squadra 38p, 7. Netvolt 38p, 8. AS Roma 37p, 9. FC Budac 36p, 10. Atlantis Tour 30p, 11. AMG Romania II 26p, 12. Leoni BMW 25p, 13. Prodima 24p, 14. Hobbits 22p, 15. Imperialii 21p, 16. Casa Ema 21p, 17. Pink Boys G 17p, 18. Gloria 9 14p, 19. Sprunedici 11p, 20. ACP Bistrita 8p.

Etapa viitoare, 19 februarie: ora 12 AMG Romania II-La Squadra, ora 13 FC Budac-Netvolt, ora 14 Sprunedici-Atlantis Tour, ora 15 AS Roma-Pink Boys G, ora 16 Imperialii-Hobbits, ora 17 Prodima-ACP Bistrița, ora 18 Puf de Păpădie-Leoni BMW, ora 19 Casa Ema-Dacii Liberi, ora 20 Real Protaxi-Gloria 9, ora 21 Old Boys-SC Cristmetro Com.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 820 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *