Sintetic, Liga a doua: ”žToto”, omul orchestră ! Real Unitaxi face scorul etapei

Marius Tot a fost din nou providential pentru echipa lui Mitru si a reusit un meci de zile mari, marcand din orice pozitie. Real Unitaxi se apropie de plutonul fruntas iar Èšidor și ai lui incep sa fie adversari de temut pentru orice echipa.

SC Cristmetro Com incep si ei sa puna reale probleme indiferent de numele adversarului, Netvolt, una dintre cele mai solide echipe ale Ligii fiind nevoita sa se recunoasca invinsa de trupa lui Viorel Pop, Horazio Vararean facand din nou un meci reusit. Nici pentru Old Boys etapa nu a fost una placuta, AS Roma punand capat ghinionului si revenind pe podium. Podium completat de Puf de Papadie, care nu si-au mai facut norma de goluri dar au trecut de Casa Ema dupa un meci echilibrat multa vreme.

Liderul ramane neschimbat, Dacii Liberi mergand ceas si depasind  un adversar care altadata le punea mari probleme. Cu „Profu” Popovici in poarta si cu Mircea Sotan pe banca, dar cu Geangolino” Cipri din nou de neoprit, Dacii au castigat si un jucator, Cristian Bugnar revenind cu gol dupa o pauza lunga cauzata de o accidentare. La Squadra a incercat, si, pe alocuri au reusit sa ofere o replica buna, bazandu-se din nou pe Adrian Zagrean, revenit la echipa. FC Budac mai face o victima, trupa lui Misu „Zizou” confirmand forma excelenta prin care trece.Pink Boys a revenit dramatic de la 2-4 iar  AMG da senzatia ca si-a revenit, scorul spunand totul despre pofta de revansa a echipei lui Adrian Moldovan, in timp ce pentru Imperiali luminita de la capatul tunelului nu apare, ramanand singura echipa fara puncte din Liga a II a. Prodima s-a jucat cu ocaziile dar pana la urma au castigat, chiar daca Gloria 9 a fost aproape de inca o revenire senzationala.

Rezultatele etapei a 9 a si clasamentul: Puf de Papadie-Casa Ema 6-1, Leoni BMW-FC Budac 1-2, Prodima-Gloria 9 4-3, Atlantis Tour-Imperialii 4-2, AS Roma-Old Boys 3-2, ACP Bistrita-AMG Romania 3-7, Pink Boys-Sprunedici 6-4, Dacii Liberi-La Squadra 5-3, SC Cristmetro Com-Netvolt 3-2, Real Unitaxi-Hobbits 11-1.

Clasament: 1. Dacii Liberi 27p, 2. Puf de Papadie 24p, 3. AS Roma 22p, 4. Netvolt 21p, 5. SC Cristmetro Com 19p, 6. Old Boys 19p, 7. Real Unitaxi 18p, 8. Atlantis Tour 16p, 9. La Squadra 14p, 10. Casa Ema 12p, 11. AMG Romania 11p, 12. Leoni BMW 11p, 13. Pink Boys 10p, 14. Prodima 9p, 15. Gloria 9 6p, 16. Hobbits 6p, 17. FC Budac 6p, 18. ACP Bistrita 6p, 19. Sprunedici 4p, 20. Imperialii 0p.

 | 1.135 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *