Sintetic, Liga a doua: Strămoșii noștri ști(a)u fotbal! Dacii Liberi conduc în clasament

Profu' Daniel Popovici a pus și el umărul la victoria echipei sale, marcând un gol cu capul și Dacii sunt lideri după primele 3 etape. Old Boys au și ei maxim de puncte, Radu Crăciun fiind se pare inspirat la achizițiile făcute pentru acest sezon.

Cel mai disputat meci al etapei nu a înșelat așteptarile spectatorilor prezenți la Baza Raoul. AMG Romania și La Squadra au oferit un meci spectaculos, terminat în cele din urmă cu o remiză echitabilă. Experiența lui Adi Zăgrean, Cristi Jeican sau Virgil Felner a fost combătută cu dăruire de trupa lui Adrian Moldovan, AMG rămânând în continuare neînvinsă în această ediție.

Primele victorii au venit pentru Sprunedici, învingătoare surpriză în meciul cu Atlantis Tour, și pentru ACP Bistrita, care a întors spectaculos scorul în fața celor de la Prodima. Hobbits și-au revenit, echipa lui Zaig marcând de 7 ori împotriva Imperialilor, în timp ce Netvolt începe din nou să adune punct cu punct, după victoria muncită cu FC Budac.

AS Roma și-a trecut în cont a doua victorie, având în Mircea "Riță" omul decisiv, golul lui aducând liniște în tribunele populate de suporterii Pink Boys, care și-au încurajat din nou favoriții. Real Unitaxi a închis etapa cu o victorie fragilă în fața celor de la Gloria 9, deși au condus și la 3 goluri.

 Rezultatele etapei a 3 a și clasamentul: Atlantis Tour-Sprunedici 4-7, Netvolt-FC Budac 5-3, Dacii Liberi-Casa Ema 7-1, SC Cristmetro Com-Old Boys 2-5, Hobbits-Imperialii 7-4, La Squadra-AMG Romania 1-1, Pink Boys-AS Roma 2-4, ACP Bistrița-Prodima 5-4, Real Unitaxi-Gloria 9 4-3.

 Clasament:

1. Dacii Liberi 9p

 2. Old Boys 9p

 3. AS Roma 7p

 4. AMG Romania 7p

 5. La Squadra 7p

 6. Puf de Păpădie       6p

 7. Netvolt                   6p

 8. Hobbits                  6p

 9. Real Unitaxi           6p

 10. Pink Boys            4p

 11. Cristmetro Com  3p

 12. Atlantis Tour        3p

 13. Sprunedici            3p

 14. Casa Ema             3p

 15. ACP Bistrița         3p

 16. Leoni BMW         2p

 17. Prodima                0p

 18. Gloria 9                0p

 19. Imperialii              0p

 20. FC Budac             0p.

 | 564 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *