Sintetic, Liga a doua: Prodima, lider solitar! FC Stone Team sparge ”žgranitul” celor de la Auto Speed!

Etapă nebună în acest week-end în Liga a doua a Campionatului municipal de minifotbal. Cele două echipe cu maxim de puncte aveau meciuri ce se anunțau ușoare, dar calculele hârtiei au fost date peste cap.

Prodima întâlnea Imperialii, echipă ce nu avea decât 3 puncte. După ce au fost conduși în debutul partidei, jucătorii lui Lucian Trif au întors rezultatul și cand mai erau 10 minute aveau un liniștitor 5-2. Ceea ce a urmat a fost un scenariu interzis cardiacilor: s-a făcut 5-5 și toate atacurile celor de la Prodima s-au lovit de „zidul” numit Cosmin Bonțidean, portarul Imperialilor făcând adevărate minuni. Chiar de ziua lui de naștere, acesta a apărat chiar și o lovitură de la 9 m, în ultima secundă, aducând un punct nesperat pentru „lanterna roșie”.

Auto Speed aveau nevoie de cel puțin un punct în disputa cu FC Stone Team pentru a trece pe primul loc, exact numărul de puncte pe care „englezii” l-au obținut în cele 5 etape disputate. Nu au reușit însă nimic, deși au avut avantaj pe tabelă, asta pentru că FC Stone Team a jucat de parcă erau în finala Champions League. Cu Cristi Marina fără greșeală în apărare, cu Paul Gaborean ca în vremurile lui bune și cu „Piți” Marius Dumitrean pe post de marcator, echipa lui Nedelea Nicu a arătat că poate bate pe oricine, în ciuda începutului slab de campionat.

Atlantis Tour și-a respectat statutul de favorită și a trecut de Pink Boys G,Teodor Aluaș, Sorin Ștefan sau Radu „Cucky” Dragotă îngenunchiind o echipă ce pare să nu-și revină după înfrângerea de etapa trecută, golul lui „Mango” Joan Vrâncean fiind prea puțin pentru trupa lui Dan Gogu.

Hobbits joacă fără greșeală și trec și de Sprunedici Warriors, duelul portarilor Daniel Horoba și Liviu Cabuz fiind câștigat de primul. Nici Hills nu a arătat rău această etapă, golurile lui Adrian Å¢erea și Mihai „Zizou” Danciu urcându-i până pe locul 6. Escavaly Trans a trecut de Shadows Arcalia II, după un meci pe care l-a dominat pe tot parcursul lui, în timp ce Avramii rămân cu 4 puncte, după eșecul cu La Squadra, într-un meci care l-a avut din nou pe Carol Rad printre marcatori.AMG Romania nu a mai avut puterea să revină ca în etapa precedentă și s-a înclinat în fața celor de la Netvolt, Liviu Todoran marcând o dublă și arătând că e unul dintre jucătorii de bază ai trupei lui Gabriel Griga. Un meci cu răsturnări spectaculoase l-au oferit Old Boys și AD United.

Primii au avut 3-0, cu Radu Crăciun la prima reușită în acest sezon, dar cei de la AD United nu au renunțat și au dus scorul la un incredibil 5-4 în favoarea lor. S-a terminat egal, un egal care mulțumește până la urmă ambele echipe, dar și pe cei prezenți la acest meci.

Rezultatele etapei a 6 a, clasamentul și programul etapei viitoare: Netvolt-AMG Romania 5-2, Prodima-Imperialii 5-5, Old Boys-AD United 5-5, Leoni BMW-Hills 1-4, Auto Speed-FC Stone Team 1-2, Pink Boys G-Atlantis Tour 1-3, La Squadra-Avramii 5-1, Sprunedici Warriors-Hobbits 3-7, Shadows Arcalia II-Escavaly Trans 1-5.

Clasament: 1. Prodima 16p, 2. Auto Speed 15p, 3. Hobbits 15p, 4. Escavaly Trans 12p, 5. Atlantis Tour 12p, 6. Hills 11p, 7. Netvolt 10p, 8. La Squadra 9p, 9. Leoni BMW 9p, 10. Pink Boys G 8p, 11. AMG Romania 7p, 12. Old Boys 6p, 13. FC Stone Team 4p, 14. AD United 4p, 15. Sprunedici Warriors 4p, 16. Shadows Arcalia 4p, 17. Avramii 4p, 18. Imperialii 4p.

Etapa viitoare, 8 octombrie: AD United-Leoni BMW, AMG Romania-Old Boys, Atlantis Tour-Netvolt, Escavaly Trans-Avramii, FC Stone Team-Shadows Arcalia II, Hills-Auto Speed, Hobbits-Prodima, Imperialii-Pink Boys G, Sprunedici Warriors-La Squadra.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 1.527 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *