Sintetic, Liga a doua: Leoni, (cu) BMW-ul peste Netvolt! Casa Ema recuperează 3 lungimi de bazin!

Etapa cu numărul 13 din cea de-a doua Ligă a început cu o remiză echitabilă între Gloria 9 și Sprunedici, cele două echipe oferind 6 goluri, care mai de care mai spectaculoase. La Squadra și FC Budac au confirmat statutul de favorite și și-au tras partea leului din disputele cu Pink Boys G și Prodima, Silvestri Emiliano marcând pentru echipa lui cu un călcâi de aur.

Duminică, pe o vreme care te îndemna mai degrabă să stai în casă, Leoni BMW a jucat perfect și a demolat Netvolt-ul. Cu Albert Vlad un adevărat argint viu și cu Bogdan Ștehuță perfect în apărare, trupa lui Marius Chețan, absent de această dată din cauza campaniei electorale a avut în portarul Darius Goti un adevărat înger păzitor, Netvolt nereușind să-l învingă nici măcar din penalty. Atlantis Tour a trecut fără probleme de ACP Bistrița, iar AS Roma a profitat de schimbarea neinspirată a portarului Horoba de la Hobbits și au revenit pe tabelă. Dacii Liberi nu au avut meci ușor cu Imperialii, dar până la urmă inspirația și plusul de experiență le-au dat câștig de cauză, într-un meci în care a strălucit din nou „Griezman” Cornel Pop, aflat la al doilea meci sub culorile dacilor. Puf de Păpădie și Real Unitaxi au făcut din nou adevărate demonstrații de fotbal, jucători ca Moloca, Bîrlean, Spân, Hordouan, Hasnaș de la Puf sau Å¢idor, Tot, Hazbei, Tomoioagă de la Real Unitaxi fiind oricând la nivelul primei Ligi.

Ultimul meci al etapei a oferit și cea mai tare revenire de scor din ultima perioadă. Cu 3-0 la pauză, Old Boys-ul lui Radu Crăciun părea a fi scăpat câștigătoare în disputa cu Casa Ema. Nu au fost de acord gemenii Dorin și Florin Moldovan și Cristel Chindea, care au recuperat fantastic diferența de pe tabelă și au câștigat dramatic, spre bucuria singurei susținătoare prezentă la acest meci.

Rezultatele etapei a 13 a și clasamentul: Gloria 9-Sprunedici 3-3, Prodima-FC Budac 3-6, Pink Boys G-La Squadra 3-6, Netvolt-Leoni BMW 0-4, ACP Bistrița-Atlantis Tour 3-8, AS Roma-Hobbits 4-1, Dacii Liberi-Imperialii 5-3, Puf de Păpădie-AMG Romania 11-2, Real Unitaxi-SC Cristmetro Com 13-3, Casa Ema-Old Boys 4-3.

Clasament: 1. Dacii Liberi 39p, 2. Puf de Păpădie 33p, 3. AS Roma 31p, 4. Real Unitaxi 30p, 5. SC Cristmetro Com 25p, 6. Netvolt 24p, 7. La Squadra 23p, 8. Old Boys 23p, 9. Atlantis Tour 19p, 10. Casa Ema 18p, 11. AMG Romania 15p, 12. Leoni BMW 15p, 13. Hobbits 15p, 14. FC Budac 15p, 15. Pink Boys 13p, 16. Prodima 10p, 17. Gloria 9 10p, 18. Sprunedici 8p, 19. Imperialii 6p, 20. ACP Bistrita 5p.

 | 792 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *