Sintetic, Liga a doua: Dacii Liberi, tur de forță în 15 ore! Suspans la promovare, tensiune la retrogradare!

Cu restanța contra celor de la Netvolt, jucată vineri seara și cu meciul cu Atlantis Tour, Dacii Liberi au arătat că au forța de a promova, mai ales că au marcat de 14 ori și au primit doar un gol. Trupa lui Mircea Soțan și Dan Popovici a trecut două examene importante și rămâne la egalitate de puncte cu liderul Puf de Păpădie.

Echipă ce a avut și ea de jucat de două ori în acest week-end, echipa lui Florin rus bifând două succese scontate. Old Boys a ținut în șah liderul până cu 5 minute înainte de final, în timp ce Sprunedici a reușit performanța de a marca de 4 ori, Ciprian Păcurar fiind autorul unui hattrick.

Real Protaxi așteaptă la cotitură și adună puncte în continuare, meciul cu Netvolt aducând unul dintre cele mai frumoase goluri ale Ligii a II a, Florin Alexandru scuturând plasa cu un șut incredibil. Cristmetro Com a câștigat greu cu Imperialii și își consolidează locul 4, în timp ce Old Boys a făcut scor, într-un meci în care poarta celor de la Prodima a fost apărată cu brio de „Lufa”  senior Lucian Trif.

Casa Ema a câștigat derby-ul pentru evitarea retrogradării și îi afundă și mai mult pe cei de la Gloria 9, iar Hobbits și Leoni BMW au terminat la egalitate un meci pe muchie de cuțit, cu mulți nervi și o eliminare. ACP e la un singur punct de salvarea de la retrogradare, după un meci perfect cu La Squadra, iar Pink Boys G tremură din nou după eșecul mai puțin scontat cu AMG Romania II, echipă ce stă liniștită la mijlocul clasamentului.

Rezultatele etapei cu numărul 30, clasamentul și programul etapei viitoare: Hobbits-Leoni BMW 1-1, FC Budac-AS Roma 6-0, La Squadra-ACP Bistrița 2-7, Atlantis Tour-Dacii Liberi 1-7, Old Boys-Prodima 7-1, Sprunedici-Puf de Păpădie 4-12, Netvolt-Real Protaxi 4-8, Casa Ema-Gloria 9 4-3, Imperialii-Cristmetro Com 3-5, AMG Romania II-Pink Boys G 2-1.

Clasament: 1. Puf de Păpădie 82p, 2. Dacii Liberi 82p, 3. Real Protaxi 81p, 4. Cristmetro Com 64p, 5. Old Boys 49p, 6. Netvolt 48p, 7. La Squadra 47p, 8. AS Roma 47p, 9. FC Budac 45p, 10. Atlantis Tour 40p, 11. Leoni BMW 36p, 12. Prodima 34p, 13. AMG Romania II 33p, 14. Imperialii 33p, 15. Pink Boys G 28p, 16. Gloria 9 28p, 17. Hobbits 27p, 18. ACP Bistrița 26p, 19. Gloria 9 21p, 20. Sprunedici 17p.

Etapa viitoare, 15 mai: Casa Ema-Imperialii, Gloria 9-Old Boys, Prodima-Sprunedici, Puf de Păpădie-FC Budac, AS Roma-AMG Romania II, Pink Boys G-Hobbits, Leoni BMW-La Squadra, ACP Bistrița-Netvolt, Real Protaxi-Atlantis Tour, Dacii Liberi-Cristmetro Com.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 543 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *