Sintetic, Liga a 3-a: Schimbare de lider! Frig, ploaie, vânt și”¦minifotbal!

Profitând de excluderea celor de la Corso, Viticola Dumitra s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii a III a, după o victorie facilă cu Tysita. Dumitrenii au marcat de 5 ori, într-un meci în care nu s-a pus nici o secundă problema învingătoarei, Tysita având meritul de a marca de două ori în poarta liderului la zi.

Real Protaxi II a marcat tot de 5 ori, în victoria cu Gloria 9. Luci Vereș a deschis scorul cu o lovitură de cap perfect plasată, Dumitru Moldovan a majorat diferența pe tabelă și meciul s-a transformat într-o joacă de-a șoarecele și pisica. Trupa lui Dany Zăgrean a ținut aproape, dar până la urmă experiența „taximetriștilor” și-a spus cuvântul.

D&D Garage le-a administrat celor de la Loco Juniors un scor de tenis, arătând că rămân una dintre favoritele la promovare, în timp ce „puștii” de la Rodilă Trans au „dansat” prin ploaie și le-au inundat poarta celor de la Voința Mărișelu cu șase goluri, care mai de care mai spectaculos.

Polimed a fost egala celor de la Real Buduș doar până la pauză, rezultatul de 2-2 fiind considerat deja o performanță. Trupa lui Florin Carabet și-a asigurat succesul în cea de-a doua repriză, cele 3 goluri consfințind o victorie meritată a celor de la Buduș.

Leoni BMW 2 și-a imitat „frații” mai mari și a revenit de la 0-2 cu Coșbuc, câștigând trei puncte importante în lupta pentru supraviețuire, iar Mario Automobile și Muncelului II au pus-o de un egal amical, după ce primii au revenit după ce au marcat două goluri pe final de meci.

Belco Avia a uitat să mai piardă, după un egal echitabil cu Autogenial Viișoara. Paul Iușan și-a dus echipa de două ori în avantaj, dar cei de la Viișoara au revenit de fiecare dată, Nicu Moldovan egalând după ce a urmărit inspirat o minge care se plimba prin fața porții lui Ciuta, bravul portar al celor de la Belco Avia. Introducerea pe final a lui Pompei Nuțu nu a mai adus nimic nou pe tabelă, șutul acestuia trecând milimetric pe lângă poarta de la intrare.

Rezultatele etapei cu numărul 10, clasamentul și programul complet al etapei viitoare: Coșbuc-Leoni BMW II 2-3, Real Buduș-Polimed 5-2, Tysita-Viticola Dumitra 2-5, D&D Garage-Loco Juniors 6-1, Belco Avia-Autogenial Viișoara 2-2, Real Protaxi-Gloria 9 5-3, Rodilă Trans-Voința Mărișelu 6-2, Mario Automobile-Muncelului II 3-3.

Clasament: 1. Viticola Dumitra 25p, 2. Real Protaxi II 24p, 3. D&D Garage 21p, 4. Amerimarc 20p, 5. Autogenial Viișoara 19p, 6. Rodilă Trans 19p, 7. Mario Automobile 15p, 8. Real Buduș 15p, 9.Voința Mărișelu 15p, 10. Loco Juniors 12p, 11. Muncelului 2 10p, 12. Gloria 9 9p, 13. Tysita 9p, 14. Belco Avia 7p, 15. Leoni BMW II 7p, 16. Coșbuc 6p, 17. Polimed 1p, 18. Corso 0p.

Etapa viitoare, 3-5 noiembrie: vineri ora 17 Viticola Dumitra-Rodilă Trans, ora 22 Muncelului II-Real Buduș, sâmbătă ora 12 Voința Mărișelu-Mario Automobile, ora 22 Amerimarc-D&D Garage, duminică ora 12 Autogenial Viișoara-Coșbuc, ora 13 Tysita-Real Protaxi II, ora 14 Loco Juniors Gloria 9, ora 15 Polimed-Belco Avia.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 1.629 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *